E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAfrin'den dönen PKK'lılar Almanya'yı endişelendiriyor---

Afrin'den dönen PKK'lılar Almanya'yı endişelendiriyor

Afrin'den dönen PKK'lılar Almanya'yı endişelendiriyor
28 Mart 2018 - 00:32 borsagundem.com

Terör örgütü PKK tarafından Afrin'e götürülen 300 kişiden 125'i, Türk askerinin kente girmesinin ardından Almanya'ya döndü. Alman yetkililer, bu teröristlerin eylemlerinden endişe ediyor

Alman basınında yer alan haberlere göre, Türk ordusunun Afrin'e girmesinin ardından Suriye'den Almanya'ya geri dönen PKK'lı teröristler Alman yetkilileri endişelendiriyor.

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin yüksek tirajlı gazetelerinden Express'te, Axel Spilcker imzasıyla yer alan habere göre, terör örgütü PKK, saflarında savaşmak için 300 kişi topladı ve Türk ordusunun Afrin'e girmesinin ardından savaş deneyimi olan 125 terör örgütü mensubu Almanya'ya geri döndü.

Türk ordusunun envanterinde Alman yapımı "G3 piyade tüfeği" ile "Leopard 2 tanklarının" bulunduğu belirtilen haberde, yetkililerin, örgüt üyelerinin bunu gerekçe göstererek saldırı yapmasından endişe duyduğu kaydedildi.

Haberde, PKK yandaşlarının son dönemlerde Almanya'da bulunan Türklere ait mekanlara ve dini cemaatlere yaptığı saldırılarda artış kaydedildiğine işaret edilerek, "20 Ocak'ta başlayan askeri operasyondan bu yana ülkedeki 60 Türk tesisine saldırı yapıldı." ifadesi kullanıldı.

KRV İçişleri Bakanlığının açıklamasına da yer verilen haberde, sadece Köln ve Leverkusen'de 6 camiye saldırı düzenlendiği belirtildi.

Haberde, ayrıca Düsseldorf Havalimanı gibi bazı yerlerde izinsiz gösteriler yapıldığı ve bu gösterilerde olaylar çıktığı hatırlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek28 Mart 2018 11:34

    Almanya artık bağımsız bir ülke değil. Çocuklara Batıda 40 yıldan beri izlettirilen Indiana Jones serisi Almanyaya hakaret eder. Protestan Anglosakson-Yahudi ittifakı Almanyayı bitirdi. Almanya artık Amerikan-İngiliz-Yahudi çizgisinden dışarı çıkamaz. Türk düşmanı Almanya severek ve isteyerek yapar ama bunları Almanyaya yaptıranda Batıdır. Almanya Türkiye için iyi bir seçim değil. TÜRKİYE RUSYA İLE KÖTÜ OLURSA, BATI İLEDE KÖTÜ OLUR. Türkiye her zaman Rusya ile iyi olmalı. FETÖ çetesi, Rus düşmanı Amerikan-İngiliz-Yahudi İslamının sesiydi. Hükümet son Casus krizinde Rusyayı karşısına almak şöyle dursun, nükleer santralin yapımına başlıyor. BRAVO.

  • Halkın Sesi28 Mart 2018 04:13

    Onlar yerel halkı temsil etmiyorlar mıydı size göre ? Korkmayın ısırmaz sizleri. Uğraşın bakalım itlerle.....

  • Mustafa Er28 Mart 2018 01:42

    Eylemle kalırlarsa öpünde bir yerinize vurun bunlar bir kaç seneye kalmaz oralardan toprak talep ederler ilin sonuna bir e i eklerler al sana kürt toprağı örneğin dortmunte berlini bu vatansız köpekler.sizin daha iyi günleriniz yakındır görürsünüz ananızın hörekesini