E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdvocaat: Kararımı yönetim açıklasın---

Advocaat: Kararımı yönetim açıklasın

Advocaat: Kararımı yönetim açıklasın
10 Mart 2017 - 22:16 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Alanaspor karşılaşmasını değerlendirdiği toplantıda, geleceğiyle ilgili kararı da yönetime bildirdiğini söyledi

Spor Toto SüpeR Lig’in 24. haftasında Alanyaspor’u geri dönüş yaparak 3-2 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, mücadeleyi değerlendirdi.

Hollandalı hocanın yayıncı kuruluştaki sözleri şöyle;

“Maçın ilk 20 dakikası benim için şaşırtıcı oldu. Uyuduğumuzu gördüm. İki basit golü rakibe verdik. Orta sahada güçlü değildik. Maçın 25. dakikasından sonra oyunu kontrol ettik. Galibiyeti fazlasıyla hak ettik. İlk yarının son dakikasında gelen 3. golümüz bence %100 goldü ama sayılmadı. İkinci yarıya da oyunu kontrol ederek başladık. Alanyaspor’un kontraataklarla tehlikeli olacağını düşündük. Buna izin vermedik.

Maç maç bakmamız lazım sezon sonuna kadar. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldık. Çok kötü bir hava varmış diye gösteriliyor ama böyle bir şey yok. İlk dakikalarda takımımıza büyük kızgınlık hissettim.“

Öte yandan basın toplantısında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Geleceğimle ilgili kararımı aldım ve yönetime bildirdim. Ama bunu onların açıklaması daha doğru olur." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)