E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdnan Oktar avukatından bunları istedi---

Adnan Oktar avukatından bunları istedi

Adnan Oktar avukatından bunları istedi
11 Temmuz 2018 - 21:37 borsagundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin bu sabah düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, meyve suyu, elbise ve iç çamaşırı istedi

Gözaltına alınarak Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Adnan Oktar, avukatları Atanur Demir ve Heyam Fidan ile görüştü. Avukat Demir, “Müvekkilim Adnan Oktar ‘Ben iyiyim’ dedi.  Meyve suyu, elbise ve çamaşır istedi” dedi. Avukat Demir müvekkiliyle akşam yine görüşeceğini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumcu13 Temmuz 2018 05:48

    Dinini Kur-an dan değilde bu cemaat, tarikat tipi yapılardan öğrenirken hiç bir şey öğrenemezsin.Cemaat. ve tarikatların hepsi İslam dışı dır.O cemaat ve tarikatların şeyh leri,hocaefendileri,mursidleri dini kullanarak köşe olmaktadır lar.Ey insanlar dinimiz İslami öğrenmek istiyorsanız Kur-anin ayetlerinin manasını ve maksadını öğrenmeye çalışın.Allahin biz insanlardan istediği her şey Kur-an da yazılmıştır.

  • fafa11 Temmuz 2018 21:58

    Adnan'ım nasıl da perişan olmuşsun!Güzellerin arasında fink atarken jöleli saçların nasıl da perişan olmuş!Ah yiğidim, bu günleri hiç mi düşünmedin.İsrail'den gelen adamının sana rapor verişini feyzbukta dinledim.Hangi yetkiyle görüşme yapıyordu,bunları anlatırsın.Maşallahlar gırla gidiyordu.