E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAday gösterilmeyen Zeybekci'den açıklama---

Aday gösterilmeyen Zeybekci'den açıklama

Aday gösterilmeyen Zeybekci'den açıklama
22 Mayıs 2018 - 22:21 borsagundem.com

Kendisinin milletvekili aday listesinde isminin yer almamasına ilişkin soruya Zeybekci, "Hayırlısı olur inşallah." diye cevap verdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 24 Haziran seçimlerine ilişkin "Bu millete ve ülkeye hizmetkarlıkta 'devam inşallah' diyoruz. Durmak yok hizmete devam." dedi.

Bakan Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi'nde yaptırdığı 15 Mayıs katlı otoparkında düzenlediği iftar programına katıldı.

Bakan Zeybekci, 700 araç kapasiteli 15 Mayıs katlı otoparkının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından bir gazetecinin AK Parti milletvekili aday listesine ilişkin sorusunu yanıtlayan Zeybekci, bütün partilerin adaylarının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti'nin 24 Haziran'da gerçek iradenin sahibi, milletin iradesinin tecellisiyle Denizli'de yine başarıyla çıkacağını vurgulayan Zeybekci, kentteki 2 milletvekilinin görevlerine devam edeceğini, 6 kişinin listede yeni olduğuna dikkati çekti.

Zeybekci, "Onlarla beraber yenilenmiş güçlenmiş bir kadroyla inşallah 24 Haziran seçimlerinde Denizli AK Parti olarak büyük bir zaferle bu çalışmalarını da taçlandıracaktır. Hayırlı uğurlu olsun." diye cevapladı. 

Kendisinin milletvekili aday listesinde isminin yer almamasına ilişkin soruya ise Zeybekci, "Hayırlısı olur inşallah." diye cevap verdi.

İftar programına ve kapalı otopark açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

ŞİMŞEK DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimi için AK Parti'nin listesinde yer almayan Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama gelmişti.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Özenle ve dikkatle belirlenmiş listelerde yer alan partimizin 27. dönem milletvekili adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin zaferle taçlanmasını temenni ediyorum; hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok yola devam..." ifadelerini kullanmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaktust23 Mayıs 2018 01:46

    Sayın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci nin ekonominin coştu coştu sözünü hiç unutmayacagım,akaepe içinde yerinde bir karar olmuş ,sagde bir vatandaş olarak ekonomimin gidişatına çaresiz bakarken,oda benim gibi ama bir bakan olarak baktı ve ekonomi coştu çoştu.ekonomimiz coşuyor dedi

  • Kazıklı ahmet23 Mayıs 2018 04:21

    Çakma mücdehit bu adamlardan vaz geçermi kaktüs bu adamlar bakan olamaz vekil olursa onun için aday gösterilmiyor 24 haziranda çakma mücdehid bunları kabinesinde yine gösterecek bu dolarıda bilerek coşturuyorlar geldik seçim bitti bak biz ne kadar güçlüyüz imajı vermek için yapıyorlar.ey dolar teröristi diyenler vatandaşa dolar teröristi diyen bu hokkabaz siyasiler korkut vatandaşı bak elindeki gider koalisyon gelirse felan filan deyip geçmiş acılarını hatırlayan samimi insanlara aklınızı başınıza alın şaşmayın diyor .uyanık matematik cambazlarının paraya ihtiyacı var ve bunu doları artırıp tepeden satacaklar seçimden sonra tl yı güçlendirip doları cakıp tekrar daha fazla dolar alıp dış borç ödemesi yapacaklar dışarda yel içerde fırtına kopuyor adına dış mihraklar diyorlar.

  • emekci23 Mayıs 2018 01:13

    akp hükümetlerinin en kötü, liyakatsiz bakanı idi. ekonomiyi batırdı. sonunda gönderilmesi yerinde olmuş...

  • atakan23 Mayıs 2018 00:09

    Merkez Bankası başkanının lafıyla peynir gemisi 2 gün yürüdü. 3.gün tekrar dolar yükseldi. Dolar olmuş 4.70 tl faizler % 17.10 olmuş. Ekonomi bakanından ses soluk çıkmıyor. Sn. bakan sen ne iş yaparsın . O koltuk boş kalsa bile dolar ve faizler bu kadar yükselmezdi.

  • Liyakat22 Mayıs 2018 23:39

    Boğazdaki yalında mutluluklar dilerim. RTE lafla peynir gemisinin yürümediğini nihayet anladı ama geçmiş olsun.

  • Aynı23 Mayıs 2018 00:20

    Reis ne dediyse bu adamlar onu yaptı. Yani ekonomi yönetimini boşuna suçluyorsunuz. Herkes reisin dediğini yapar sonra kötü polis ilan edilir reis hep iyi kalır. Diğerleri suçlu olur kullanılır çöpe atılır

  • KILIÇ22 Mayıs 2018 23:35

    EKENOMİYİ İFLASIN EŞİGİNE GETİRDİN KURUN ARTIŞINA BAKINCA BAŞARIN ANLAŞILIYOR TARİHE GEÇECEK BAKANLIK YAPTINIZ.SAYENİZDE DİBE VURDUK DÜNYANIN EN ÇOK DEGER KAYBEDEN PARASI TL OLDU.

  • Hıhım şahan23 Mayıs 2018 04:25

    Seçmeni korkutmak için yapıyorlar ürken seçmen gitmez daha beterini anlamazmısınız balık akıllıdır seçmen anı yaşar geçmiş yaşanmışlıklar dozajlı hatırlatılırsa hatırlatan hizmet eder.

  • Yusuf Yıldız22 Mayıs 2018 23:23

    Akp nin bence yüzkarası bir bakanı..Erdoğan belli ki Ali Babacandan sonra aklı başında birini bulamadı.bu adam ekonomi bakanı olursa dolar 5 binde olur 10 binde..faiz zaten aldı başını gidiyor..

  • madallah22 Mayıs 2018 23:00

    BELEDIYECIDEN EKONOMI BAKANI

  • By Kemal 22 Mayıs 2018 22:40

    Birşey anlamış değilim .ya bütün bakanların aynı hemen hemen ..sahi sizin şu bıyıklarınız niye uzamıyor hiç ?

  • By Kemal 22 Mayıs 2018 23:43

    Valla dostum bi topluma bak Allah tan çok iktidardan korkar olmuş ..

  • abdullah22 Mayıs 2018 22:55

    peygambrimiz bıyıkları ağzına giren sajabisine bıyıklarınıkısaltmayan bizden değildir buyurmuştur. ayrıca sağlik ve temizlik açısindanda bu böyledir

  • Ali akbaş22 Mayıs 2018 22:38

    Denizli'den 25 bin konut sözü verecek bakanımız yok artık. :) :D :D