E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdanalıyım dedi, Yunanlardan dayak yedi---

Adanalıyım dedi, Yunanlardan dayak yedi

Adanalıyım dedi, Yunanlardan dayak yedi
25 Nisan 2018 - 16:50 borsagundem.com

Koşarak Yunanistan sınırına geçen Adanalı Haluk Erdoğmuş, Yunan askerleri tarafından dayak yediğini açıkladı

Edirne'de, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan koşarak, Yunanistan'a geçen Adana nüfusuna kayıtlı Haluk Erdoğmuş (41), Türk sınırında yakalandı. İfadesinde, Yunan askerlerinin kendisini döverek, Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderdiğini ileri süren Erdoğmuş, 1000 liralık para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Erdoğmuş Yunanistan sınırını ilk geçtiğinde olay Yunan basınında "Alkollü bir kişi yakalandı, Adanalıyım dedi" şeklinde duyurmuştu.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, saat 01.00 sıralarında, Bosnaköy Edirne Belediye Atık Su Pompa binası yakınlarında, 1 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Yapılan incelemede yakalanan kişinin, alkollü olarak 20 Mart günü Pazarkule Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a koşarak, geçen ve Yunan mahkemesi tarafından 4 ay hapis ile 1500 euroluk para cezası verilen Adana nüfusuna kayıtlı Haluk Erdoğmuş olduğu ortaya çıktı.

YUNAN ASKERLERİ DÖVDÜ

Edirne Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan Erdoğmuş, Yunan askerlerinin kendisini dövüp, telefonunu ve parasını aldığını öne sürerek, "Yunan askerleri tarafından dövüldüm; param, telefonum alındı ve geri verilmedi. Son olarak 22 Nisan günü nehir kıyısından bir bota bindirip, Türkiye'ye gönderdiler" dedi.

İşlemlerinin ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edilen Haluk Erdoğmuş'a, 'Pasaport Kanunu'na muhalefet' suçundan 1000 liralık idari para cezası kesilerek, serbest bırakıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Allah razı olsun25 Nisan 2018 23:28

    Yunanların vatandaşımızı dövmesi nedense ağırıma gitmedi. Sn. Reis sağolsun insanımızı çok iyi tanıttı bize.

  • AĞA25 Nisan 2018 23:04

    sizin oradan çıkarmı

  • çiroz25 Nisan 2018 23:01

    sevgilisinden ayrılınca yunandan dayak yiyesi gelmiş

  • Adana25 Nisan 2018 20:19

    Adanadan adam çıkmaz ıyi olmuş

  • Saçmalık 25 Nisan 2018 23:09

    Adanadan adam çıkmaz diyen adam mı acaba

  • memo4525 Nisan 2018 18:57

    çok güzel olmuş derdin neydi sınırı niye koşarak geçiyorsun aklında zorunmu var yoksa gündemde olmak içinmi sen komşunun evine dahi koşarak giremezsin ( AHIRA DAHİ GİREMEZSİN ) kanunlara hiçe sayamazsın.?

  • irfan25 Nisan 2018 17:49

    Adanalılar bunu Yunanın yanına bırakmaz da bari iki ülkenin arası açılmasa. Yunanlılara birilerinin Adanalılara bulaşmanın ne demek olduğunu adana adliyesi olaylarının olduğu bir film izleterek anlatmalı.

  • Kimoki25 Nisan 2018 17:32

    Arkadaşın amacı tam olarak neydi acaba? Ne olsun istiyordu?

  • Sıradanbiri25 Nisan 2018 21:07

    Ne olabilirdi? Sabah akşam haç hilal edebyatı yapan avrupayı kafir ilan eden ama nedense kendi adaletine güvenmeyip avrupa ya gidip insan hakları çerçevesinde insan sayılmak istemiş oh olsun iyi yapmışlar. Bu iktidarı bu düzenisizseçmişsiniz neden beğenmiyorsunuz