E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdana'da bin polisle uyuşturucu operasyonu---

Adana'da bin polisle uyuşturucu operasyonu

Adana'da bin polisle uyuşturucu operasyonu
26 Nisan 2017 - 19:25 borsagundem.com

Adana'da gündüz vakti bin polisle yapılan operasyonda 384 içime hazır esrar, 128 uyuşturucu hap, 8 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 7 torbacı yakalandı

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla polisler sadece şafak vakti değil, uyuşturucu satıcılarının hiç beklemediği anlarda bile operasyonlar yapmaya başladı.

Polis bu kapsamda iki gündür gündüz vakti bin polisle şok baskınlar yaptı. Yapılan bu baskınlarda, çocuk parklarında, evlerde, iş yerlerinde, zanlıların üzerlerinde uyuşturucu çıktı.

Polis, Barbaros, Hürriyet, Çamlıbel, Ova, Denizli ve Dağlıoğlu mahallelerinde yaptığı çalışmada 384 içimlik esrar, 128 uyuşturucu hap, 8 kök Hint keneviri ele geçirirken, 7 torbacı da yakalandı. Polis helikopteri ise bu anları saniye saniye havadan görüntüledi.

Helikopterden bütün operasyonu anbean gören polis, telsiz ve telefon bağlantısıyla sahadaki polislere bildirip, zanlıların kaçmasının önüne geçti. Ayrıca helikopterdeki polis zanlıların zulalara sakladığı uyuşturucuların da yerini bildirdi. Polislerin operasyonlarının devam edeceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)