E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da 'süt göğüs' sözü müebbet getirdi---

Adana'da 'süt göğüs' sözü müebbet getirdi

Adana'da 'süt göğüs' sözü müebbet getirdi
24 Kasım 2014 - 14:05 borsagundem.com

Adana'da karısını evinden alan atölye sorumlusunun 'Süt bacaklarına, göğüslerine kurban olayım' sözleri müebbet hapise neden oldu

Adana'da eşinin aşçı olarak çalıştığı torna atölyesinin sorumlusu Kazım Ağan'ı (56), eşine cep telefonundan cinsel içerikli sözler söylediği iddiasıyla kalbinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Zeynel Abidin Çay (58) 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

21 Aralık 2013'te Yeşiloba Mahallesi Metal Sanayi'ndeki torna atölyesi sorumlusu Kazım Ağan, işyerinde aşçı olarak çalışan kadın işçi H.Ç.'yi almak için evine geldi. Kadının kocası Zeynel Abidin Çay'ı arayıp "Yenge hazırsa aşağıda bekliyorum" dedi. Kadın aşağı inerken, iddiaya göre Çay, açık kalan telefondan Ağan'ın, karısına "O süt gibi bacaklarına, gögüslerine kurban olayım, .... yat bakayım" dediğini duydu.

Daha sonra Ağan'ı arayıp tepki gösteren Çay, "Hadi lan" diyerek telefonu kapatması üzerine Ağan'ın yanına atölyeye gitti. Yanında götürdüğü bıçakla Ağan'ı öldürdü.

"TAVUK BİLE KESEMEZDİM, ÇOK ÜZGÜNÜM" 

Yakalanıp tutuklanan ve hakkında müebbet hapis cezası istenen Çay,  Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adan öldürme' suçundan karar duruşmasına çıktı. Savunma yaparken titreyen Çay, eşine söylenen sözlerin kendisini şoke ettiğini belirterek, "O sözleri tekrarlamak istemiyorum. polisteki ve mahkemedeki ifadem doğru. Tavuk bile kesemezdim. Bir insan öldürdüğüm için çok üzgünüm. Olaydan sonra psikolojik tedavi görüyorum" dedi.

SANIĞI YALANLADILAR 

Öldürülenin babası Abdurrezzak Ağan ile eşi Leyla Ağan, sanığın yalan söylediğini belirterek, "Bu adama enişte der, ailesine yardımcı olurdu. Kazım'ın, iddia edilen sözleri söylemiş olması imkansız, ihtimal bile vermiyoruz" diyerek en ağır ceza ile cezalandırılmasını istedi.

"TELEFONDA SÖYLEDİKLERİ DOĞRU" 

Tanık olarak dinlenen sanığın eşi H.Ç. ise Ağan ile arasında ilişki olmadığını belirterek, "Yaklaşık 3 aydan beri bana beni sevdiğini söylemişti. Kendisini ikaz edince vazgeçmişti. Ancak açık kalan telefonda söyledikleri doğru. Kocam duymuş" dedi.

MÜEBBET HAPİSTEN 12.5 YILA İNDİRİLDİ 

Mahkeme heyeti, katil zanlısı Çay'ı 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapse mahkum etti. Eşine söyllenen "O süt bacaklarına kurban olayım" gibi cinsel içerikli sözler tahrik sayılıp, duruşmadaki iyi hali de gözönünde bulundurularak cezası 12 yıl 6 ay hapis cezasına indirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)