E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdam gibi adam Emre Belözoğlu---

Adam gibi adam Emre Belözoğlu

Adam gibi adam Emre Belözoğlu
28 Ocak 2015 - 06:33 borsagundem.com

Türk futbolunun en değerli oyuncusu olan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın tesislerinde ölen gazetecinin ailesine bağışta bulundu

Emre Belözoğlu’ndan örnek davranış. Fenerbahçe ve Milli Takımın kaptanı Emre Belözoğlu Florya’da Galatasaray tesislerine girerken kapıya sıkışarak yaşamını kaybeden gazeteci Erkan Koyuncu’nun ailesine yardımda bulunmuş.

Koyuncu’nun eşi yaptığı açıklamada “Galatasaray bize 150 bin TL, Galatasaray İş Adamları Derneği 30 bin TL yardımda bulundu. Fakat her ay çocuklarıma burs vereceklerini söylediler, bize bakacaklarını söylediler ama bu sözlerini tutmadılar. Olaydan hemen sonra bayramdı. Bayramda Galatasaray'dan bizi kimse aramadı. Bize en büyük destek Emre Belözoğlu'ndan geldi. Galatasaraylı futbolcular, yöneticiler kimse aramadı bile” diyerek Belözoğlu’na teşekkür etti. 

Koyuncu’nun eşine sadece Emre Belözoğlu’nun değil sarı lacivertlilerin diğer futbolcularının da yardım ettiği belirtiliyor. Ancak bu yardımların gizli tutulması istendiği de öğrenilen bilgiler arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yemezler28 Ocak 2015 19:52

    iyiymiş, ver parayı en kral adam ol. Bu arkadaş mı o dedikleri? Aynı yöntemi mafya babaları da uygular hep. Sağa sola ateş et, sonra yardım yap, elini öpsünler. Oldu.

  • kasım BAYKARA28 Ocak 2015 19:52

    helal olsun Emre ye yazıklar olsun söz veripte sözünde durmayanlara

  • KALECİ HAYRETTİN28 Ocak 2015 11:34

    ADAM GİBİ ADAMSIN EMRE. ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN. ADAMIN DİBİSİN. DÜNYADA SENDEN BÜYÜK FUTBOLCU YOK. İNSANLIĞIN EN ASİL KİŞİSİSİN. EN BÜYÜK FUTBOLCU SEN, EN BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM'DIR. BUNU İNKAR EDENİN ADAMLIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIM. ŞAMPİYON BARTINSPOR

  • CAN28 Ocak 2015 11:19

    ADAM OLMAK PARA VERMEKLE OLMUYOR

  • qwerty28 Ocak 2015 09:40

    insan olarak bu harektler güzel emre birde kendine hakim olmayı öğrense daha güzle olur