E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun genç oyuncuları ucuza çalıştıracak---

Acun genç oyuncuları ucuza çalıştıracak

Acun genç oyuncuları ucuza çalıştıracak
28 Ocak 2015 - 14:43 borsagundem.com

Televizyon patronu Acun Ilıcalı, TV8'in düşen reytinglerini canlandırmak için dizi projesine el attı

Tv8 ekranlarında başlayacak olan Maral dizisinin başrolünde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli olacak. Yakın zamanda başlayacak olan Maral dizisinde Hazal Kaya'nın aldığı ücret herkesi şaşırttı. Daha önce bölüm başına 40 bin lira kazanan Hazal Kaya fiyatını düşürmek zorunda kaldı. Hazal Kaya Maral dizisinde bölüm başına 30 bin lira alacak. Aras Bulut İynemli ise fiyatını 2,5 kat artırarak 50 bin lira kazanacak.

Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yeni başlayacak olan Maral dizisinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli rol alacak. Uzun süredir hiç bir projede yer almayan Hazal Kaya daha önce aldığı ücretin daha düşük bir miktara başrolde oynamayı kabul etti. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile şöhretine şöhret katan Aras Bulut İynemli ise fiyatını 2,5 kat artırdı.

Tv8 ekranlarında başlayacak olan Maral dizisinin çekimleri tamamlanmak üzeri. Yakında yayınlanmaya başlayacak olan Maral dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin aldığı ücretler şaşırttı. Daha önce bölüm başı 40 bin lira kazanan Hazal Kaya son zamanlarda gözden uzak olduğu için fiyatını düşürmek zorunda kaldı. Aras Bulut İynemli ise yükseltti. 

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin, birlikte oynayacakları yeni dizileri 'Maral'da ücretleri belli oldu. Aras fiyat yükseltirken, Hazal mecburen düşürdü... Yeni jenarasyonun iki genç ismi Hazal Kaya ve Aras Bulutlu İynemli’nin ‘Maral’ dizisinden alacakları ücret belli oldu.  ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizilerindeki başarılı performansıyla göz dolduran Aras Bulutlu İynemli diziden bölüm başı 50 bin lira kazanacak. Şehzade Bayezid’i oynarken 20 bin lira alan genç yetenek, kariyerindeki doğru adımlar sayesinde fiyatını 2.5 kat artırdı.  Hazal Kaya 'Adını Feriha Koydum' sonrasında giriştiği projeler ise umulanı vermediği için kaşe bedelinde indirime gitmek zorunda kaldı. Daha önce bölüm başı 40 bin lira alan Kaya'nın Maral'daki rolü için haftada 30 bin lira alacağı öğrenildi. Dizi için oyuncularla 26 bölümlük sözleşme imzalandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)