E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin yaptığı teklif değerlendirilecek---

ABD'nin yaptığı teklif değerlendirilecek

ABD'nin yaptığı teklif değerlendirilecek
12 Ekim 2017 - 12:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile Türkiye arasındaki vize sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın İdlib operasyonu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Barzani'nin yaptığı referandum ile ilgili de konuşan Kalın Barzani'ye bir çağrıda bulunarak "Irak'ın toprak bütünlüğüne zarar verecek bu adımdan bir an önce geri dönün" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD ile yaşanan vize krizi ile ilgili de "ABD ile yaşadığımız anlaşmazlık komplike bir sorun değil, bir günde çözülebilir. Krizin çözülmesi için ABD'nin yaptığı teklifi değerlendireceğiz. ABD yargı süreçlerine saygı duymalı, ölçüsüz ve anlamsız bu tepkiyi anlamakta zorlanıyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa12 Ekim 2017 14:25

    ben sana anlatayım kısaca siz sevilmeyen insanlar dış politikanızla da sevilmiyorsunuz ülkeyi bu duruma düşürdünüz siz de beş beter olun...

  • Üzeyir Doğu12 Ekim 2017 13:41

    Bu kadar isabetsiz ve kötü bir dış politika olmaz. Dolar dalgalanması, gelen zamlar, artmayan maaşlar, artan enflasyon.. Ekonomi dibe vurmuşken Almanya ve Amerika ile kötü neden olunuyor.

  • Bika12 Ekim 2017 13:19

    Barzani'ye geçmişte ABD'ye gitmesi için T.C. nin kırmızı pasaportu verilmişti.

  • aaa12 Ekim 2017 13:06

    düştüğünüz dürüma acıyorum.sağa sola tehdit yağdırmak, parmak sallamak devriniz bitti anlaşılan. Türkiyenin tüştüğü duruma bir avrupa ülkesi düşmüş olsaydı hükümet hemen istifa ederdi. .

  • Tarık 12 Ekim 2017 12:54

    Bir Rusya bir Amerika bir İran’la flört herkese karşı güvensizliği derinleştirmiş. Daha kazanımlı bir siyaset içim Bazı şeylerde netleşmek gerek.