E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'nin tartışmalı bakanı yine olay yarattı---

ABD'nin tartışmalı bakanı yine olay yarattı

ABD'nin tartışmalı bakanı yine olay yarattı
16 Kasım 2017 - 17:37 borsagundem.com

400 milyon dolarlık servete sahip ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in ünlü oyuncu Louise Linton ile evlenmesinden sonra tartışmalı olaylara imza atmaya devam ediyor

Geçen yaz evlenerek Avrupa’da yapacakları balayı için bir askeri jet talep eden ancak tepkiler üzerine taleplerini geri çeken çift bu kez darphanede verdiği pozla gündeme geldi.

Associated Press’in fotoğrafında Mnuchin, kendi imzasını taşıyan ilk 1 dolarlık levhayla poz verirken, eşi Louise Linton da siyah eldivenleriyle levhanın bir köşesinden tutuyor.

Sosyal medya üzerinde hızla yayılan ve birçok yoruma neden olan fotoğraf bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Mnuchin ve eşi Linton’u James Bond filmlerindeki ‘kötü adamlara’ benzeten yorumlar yapılırken, yüksek kazançlılara fayda sağlayacağı yönünde eleştiriler alan Cumhuriyetçilerin vergi planı da hedef tahtasına konulan konulardan biri oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)