E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Maduro'nun eşi ve yakın çevresine yaptırım---

ABD'den Maduro'nun eşi ve yakın çevresine yaptırım

ABD'den Maduro'nun eşi ve yakın çevresine yaptırım
25 Eylül 2018 - 21:03 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun eşi ve yakın çevresine yaptırım kararı aldı

ABD, Venezüela'ya yönelik olarak uygulanan yaptırımların, ülkenin zenginliğinin yağmalanması ve Maduro'nun iktidarını sürdürmesine yardım etme suçları nedeniyle aralarında Venezüela lideri Maduro'nun eşi, başkan yardımcısı ve savunma bakanının da olduğu birçok kişiyi kapsayacak şekilde genişletildiğini açıkladı. 

ABD Hazine Bakanlığı'nın internet sitesinden duyuruda, Averuca, Panazeate ve Quiana Trading Limited şirketleri dahil olmak üzere Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun avukat ve siyasetçi eşi Cilia Flores, Venezüela Devlet Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez ve Savunma Bakanı Vladimir Padrino'yu yaptırım listesine eklediğini belirtti.

'ABD, ETKİN VE SOMUT ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEKTİR' 

Hazine bakanlığından yapılan açıklamada, "Venezüela halkının ödediği bedeller üzerinden zenginleşen ve Venezüella demokrasinin uğradığı yıkıma katkı veren her kim olursa olsun ABD, bu kişilere karşı etkin ve somut adımlar atmaya devam edecektir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)