E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'de yatay açılış bekleniyor ---

ABD'de yatay açılış bekleniyor

ABD'de yatay açılış bekleniyor
02 Ocak 2018 - 15:06 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasaları endeksleri, güne karışık bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Vadeli piyasalarda endeksler yön bulmakta zorlanıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Wall Street yeni yılın ilk işlem gününe piyasalara yön verecek bir motivasyondan yoksun başlıyor ve yatırımcıların dikkatleri, dolardaki değer kaybı ile İran ve Kuzey Kore'den kaynaklanan endişelere yönelmiş görünüyor.

Şu sıralarda vadeli piyasalarda Dow Jones Sanayi endeksi 3 puan artışla 24738, S&P 500 endeksi 1.50 puan artışla 2,677.50 ve Nasdaq-100 4 puan düşüşle 6,404.76 puandan işlem görüyor.

ICE dolar endeksi yüzde 0.3 oranında düşüşle 91.836 puannda oluşuyor ve düşüş eğilimini üçüncü işlem gününde de sürdürüyor. Endeksi bu seviyesi Eylül ayından bu yana görülen en düşük seviyeyi ifade ediyor. ABD'de kabul edilen vergi reformunun etkilerinin piyasalara yansımış olduğu ve bundan sonrası için ekonomide sanıldığı kadar güçlü bir etki yaratıp yaratmayacağı yönündeki endişeler doların diğer para birimleri karşısında güç kaybetmesine nedne olduyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)