E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıABD'de kuyu sayısı arttı petrol fiyatları geriledi---

ABD'de kuyu sayısı arttı petrol fiyatları geriledi

ABD'de kuyu sayısı arttı petrol fiyatları geriledi
24 Şubat 2017 - 22:26 borsagundem.com

Ham petrol fiyatları cuma günü değer kaybı yaşadı, dün açıklanan stok verilerinin olumlu görünümü ile yüzde 1 oranında yükselen fiyatlar bugün kar satışları ile karşılaştı.

ABD'de bugün açıklanan verileri petrol kuyularının sayılarının artmaya devam ettiğini gösterince, petrol fiyatları gerilemeye başladı ve dünkü seviyenin altına gerilese de bir önceki haftanın kapanışının üzerinde kalmayı başardı.

ABD türü hafif petrolün Nisan vadeli sözleşmeleri 41 sent ve yüzde 0.8 oranında düşüşle 54.04 dolardan günü tamamladı. Ni,san vadeli Brent türü petrol ise 48 sent ve yüzde 0.8 oranında gerileyerek 56.10 dolar/varil seviyesinden günü tamamladı.

Ptetrol kuyuları hizmetleri sunan Baker Hughes Inc tarafından yapılan açıklamada ABD'de petrol kuyularının bu hafta bir önceki haftaya göre yüzde 5 oranında artışla 602 adet olduğunu ve yıllık bazda artışın ise 202 adet olduğunu duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin24 Şubat 2017 22:52

    Bu seviyeler ulkemiz icin simdilik iyi gorunuyor. insaAllah savunma sanayimiz biraz daha gelissin sonrasinda tepetaklak olabilirse ne ala, esgi gunler hatrina.