E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD tehdit etti! İran'la çatışma mı olacak?---

ABD tehdit etti! İran'la çatışma mı olacak?

ABD tehdit etti! İran'la çatışma mı olacak?
15 Ekim 2018 - 15:15 borsagundem.com

ABD ve İran arasındaki çekişme, çatışmaya çıkaracak düzeye geldi

ABD ile İran ilişkileri çıkmazda. ABD'nin Kasım ayında İran'a uygulayacağı yaptırımlarla birlikte İran'ın hareket kabiliyeti neredeyse yok olacak. İran uygulanacak olan petrol ambargosuyla birlikte bölgede yalnız kalacak. Son gelişme ise ABD İran Özel Temsilcisi'nden geldi. 

ABD'nin İran Özel Temsilcisi, "Eğer İran'ın balistik füzelerinin çoğalması engellenmez ise bölgesel çatışma riski büyümeye devam eder. Hedef, Tahran'ın petrol satışını sıfırlamak, piyasada arz yeterli ve dengeli." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim15 Ekim 2018 23:46

    Irandan da iraktanda bi halt olmaz 100 yil once yaptiklarina bakmak yeter osmanlinin altini kim oydu..o odmanliya karsi savasan askerleri kim verdi.

  • Görüntü15 Ekim 2018 16:00

    Amaç İran'ı iki yıl içinde ekonomik olarak çökertmek iç savaşa sürüklemek ve üç dört parçaya ayırmak sonra sıradaki resmi olarak Türkiye olur, İran Irak ve Türkiye çok sıkı işbirliği yapmalı ama çok geç oluyor bolgede birinci dünya Savaşı'nın kalan bölümü tamamlanacak