E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD öncülüğündeki koalisyon Suriye’yi vurdu---

ABD öncülüğündeki koalisyon Suriye’yi vurdu

ABD öncülüğündeki koalisyon Suriye’yi vurdu
13 Temmuz 2018 - 22:27 borsagundem.com

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, Suriyede rejime ait hedefleri vurdu

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, Suriye'nin kuzeydoğusundaki Deyrizor ilinde rejime ait hedefleri vurdu. Saldırıda en az 40 askerin öldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Deyrizor’a bağlı Ebu Kemal beldesi kırsalındaki rejim güçleri, sabah saatlerinde Fırat’ın doğusunda yer alan ve IŞİD’in kontrolündeki Hecin beldesine ilerlemeye çalıştı. Suriye askerleri, Fırat nehri üzerine karşıya geçmek için mobil köprü kurarak Hecin beldesi etrafına ulaştı. Rejim güçlerinin Hecin’in etrafına yerleştikten birkaç saat sonra koalisyon uçaklarının şiddetli saldırısına uğradığı bildirildi.

ARALARINDA ÜST DÜZEY SUBAYLARIN DA OLDUĞU 40 ASKER HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda aralarında üst düzey rejim subaylarının da bulunduğu en az 40 asker hayatını kaybetti, diğerleri ise bölgeden çekilmek zorunda kaldı. Ayrıca koalisyon uçakları, rejimin Fırat’ı geçmek için kurduğu seyyar köprüyü vurarak kullanılamaz hale getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Günay Aktaş14 Temmuz 2018 11:11

    Verdiler bize sen büyüksün,yücesin gazı bizde ne olduğunu ve ne olabileceğine bakmadan Koalisyonu yetişin diye çağırdık şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil,ölen müslümanların hesabını ALLAH kimden soracak acaba.

  • M.Turgut13 Temmuz 2018 23:55

    KOALİSYON bozuntuları;Suriye'nin içine eden çapulcu takımını kurtarmaya çalışıyor ama nafile..Eğer anlarlarsa;Suriye'de çok güzel bir ders aldıklarını görecekler..

  • Bika13 Temmuz 2018 23:03

    Koalisyon,IŞİD'i Esad rejimine karşı korumuş oluyor.

  • mzd13 Temmuz 2018 23:00

    garipliklere bak galiba bu sefer çözdüm uzaylı istilası abi