E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD Massachusetts'te aynı anda 3 mahallede gaz patlaması---

ABD Massachusetts'te aynı anda 3 mahallede gaz patlaması

ABD Massachusetts'te aynı anda 3 mahallede gaz patlaması
14 Eylül 2018 - 03:04 borsagundem.com

ABD'nin Massachusetts eyaleti Merrimack Valley bölgesinde 3 ayrı mahallede doğal gaz kaynaklı patlama yaşandı. 20-25 ev alevler içinde kaldı

ABD'nin Massachusetts eyaleti Merrimack Valley bölgesinde yaşanan eş zamanlı doğal gaz patlamaları büyük şok yaşattı. 3 ayrı mahallede eş zamanlı olarak meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 20-25 civarından ev alev aldı. En az bir evin tamamen yandığı belirtildi.

Yerel gazete Eagle Tribune'ün haberine göre, patlamanın doğal gaz hattı üzerinde Andover, Kuzey Andover ve Lawrence bölgelerinin kesiştiği bölgede yaşanan bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi.

​Bölge sakinleri doğalgazı kapatmaları ve evlerini tahliye etmeleri konusunda uyarıldı. Lawrence Polisi Şefi Roy Vasque Tribune'a yaptığı açıklamada 'daha önce hiç böyle bir şey görmediğini' söyledi.

BİNLERCE KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

​Hem Andover, hem de Kuzey Andover'in yetkililer tarafından tahliye edildi. 2010 kayıtarına göre Andover'in nüfusu 33.201, Kuzey Andover'in ise 28.352 kişi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)