E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisselerinde kazanç 'kâr' ve 'Fed' ile düştü---

ABD hisselerinde kazanç 'kâr' ve 'Fed' ile düştü

ABD hisselerinde kazanç 'kâr' ve 'Fed' ile düştü
28 Temmuz 2016 - 17:23 borsagundem.com

ABD hisseleri, şirket sonuçlarının ekonominin gücünü gösterme açısından fazla bir durum sergileyememesinin etkisiyle Temmuz kazançlarını azalttı

ABD hisse senetleri, şirket sonuçlarının ekonominin gücünü gösterme açısından fazla bir durum sergileyememesinin etkisiyle Temmuz kazançlarını azaltırken, yatırımcılar Fed'in politika açıklamasını değerlendirmeye devam etti.

Facebook Inc., satışlarının ve kullanıcı artışının analist tahminlerini aşmasının ardından rekor seviyeye ralli yaparken, Ford Motor Co., çeyreklik karının tahminleri karşılamaması ve gelir hedefinin riskte olduğunu söylemesinden sonra düştü. Amazon.com Inc., MasterCard Inc. ve Alphabet Inc.'nin de dahil olduğu S&P 500 üyesi 60'tan fazla şirketin kar açıklaması yapması bekleniyor.

S&P 500 Endeksi, New York'ta saat 09:42 itibariyle yüzde 0.2 düşerek 2,161.58 seviyesine geriledi ve Temmuz ayındaki yüzde 3'lük rallisini azalttı. Dow Jones Sanayi Endeksi 67.28 puan düşerek 18,404.89 puana geriledi. Yüzde 6'dan fazla aylık kazanca yönelen Nasdaq 100 Endeksi ise dalgalandı.

The Private Client Group of U.S. Bank'te bölgesel yatırım yöneticisi olan Jim Davis, "Kar açıklamaları biraz giderek eskiyen bir hikaye oldu." dedi ve "Yukarı yönde kırılma yapmamız için piyasanın pozitif olaylara ihtiyacı var ancak aynı zamanda piyasayı bırakmak da çok zor ve bu yüzden kötü bir satış dalgası görmüyoruz." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)