E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisselerinde dalgalı seyir---

ABD hisselerinde dalgalı seyir

ABD hisselerinde dalgalı seyir
28 Kasım 2014 - 19:46 borsagundem.com

ABD hisseleri, OPEC'in kararının ardından enerji şirketlerinde yaşanan düşüş ve havayolu şirketlerindeki yükseliş ile dalgalı seyrediyor

ABD hisseleri, OPEC'in kararının ardından enerji şirketlerinde yaşanan düşüş ve havayolu şirketlerindeki yükseliş ile dalgalı seyrediyor.

Exxon Mobil ve Chevron, Standard & Poor's 500 Endeksi'ndeki petrol ve doğal gaz şirketlerindeki düşüşe öncülük etmelerinin ardından, yüzde 3.5'ten fazla değer kaybettiler. American Airlines ve Delta Air Lines, düşük petrol fiyatlarının sağlayacağı faydanın yarattığı iyimserlik ile yüzde 5 kadar yükseldiler. J.C. Penney ve United Parcel Service, Kara Cuma'da yaşanan artış sayesinde, yüzde 0.8'den fazla değer kazandılar.

S&P 500 yüzde 0.1'den az değer kaybederek, New York saati ile 09:33'te 2,072.38 puan oldu. ABD gösterge endeksleri bugün TSİ 20:00'da kapanacak.

S&P 500 26 Kasım'da rekor seviyeden kapanış yaptı ve ikinci aylık kazancına yaklaşıyor. Endeks, ABD ekonomisinin iyice toparlandığını gösteren verilerin ardından geçen ay gördüğü en düşük seviyeden bu yana yüzde 11 yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)