E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri toparlanıyor---

​ABD hisseleri toparlanıyor

​ABD hisseleri toparlanıyor
09 Temmuz 2014 - 19:09 borsagundem.com

ABD hisseleri, Alcoa Inc.'in rallisi ve yatırımcıların Fed'in Haziran ayı toplantı tutanakları ve şirket karlarını beklemesi ile yükseliyor

ABD hisseleri, iki günlük satışların ardından, Alcoa Inc.'in bilanço sonrasındaki rallisi ve yatırımcıların Fed'in Haziran ayı toplantı tutanakları ve şirket karlarını beklemesi ile yükseliyor. 

Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.1 yükselerek New York saati ile 09:59'da 1,966.42 puan oldu. Dow Jones endeksi ise 16.87 puan, yani yüzde 0.1 artışla 16,923.49 puanda. Yine aynı dakikalarda S&P 500'de işlem hacmi son 30 gün ortalamasının yüzde 4.4 üzerinde seyretti. 

New York'ta bulunan Wells Fargo Funds Management şef hisse stratejisti John Manley, "Piyasa gerileyebilir fakat düşük kalmayacak. Gerçek şu ki son dönemde yaşananların oldukça sağlıklı işaretler verip vermediği hala sorgulanıyor" dedi. 

ABD hisseleri dün, yatırımcıların hisselerin geçtiğimiz hafta endeksi rekor seviyelere taşıyan yükselişler ile çok hızlı ralli yaptığı endişeleri duymaları üzerine üst üste ikinci günde de gerilemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)