E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri sağlık yasasının oylaması ertelenince düştü---

ABD hisseleri sağlık yasasının oylaması ertelenince düştü

ABD hisseleri sağlık yasasının oylaması ertelenince düştü
24 Mart 2017 - 06:30 borsagundem.com

ABD hisse senetleri, Temsilciler Meclisi'ndeki oylamanın ertelenmesi üzerine, sağlık hizmetleri yasasına ilişkin belirsizliğin sürmesi ile birlikte düştü

New York Borsası, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki sağlık tasarısı oylamasının ertelenmesinin ardından, sağlık sektörü hisselerinin öncülüğünde günü düşüşle tamamladı.

Dow Jones Sanayi Endeksi 4.72 puan (yüzde 0.02) düşüşle 20,656.58 puana, Standard & Poor's 500 Endeksi de 2.49 puan (yüzde 0.11) azalışla 2,345.96 puana geriledi. Nasdaq Teknoloji Endeksi de 3.95 puan (yüzde 0.07) değer kaybıyla 5,817.69 puan oldu.

ABD Temsilciler Meclisinin, bugün, kamuoyunda "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu yasasının yerine getirilmek istenen "Amerikan Sağlık Hizmetleri Yasası" tasarısı için yapacağı oylama ertelendi.

Uzmanlar, tasarı oylamasının ertelenmesinin hükümet üzerinde olumsuz izlenim bıraktığını ifade ederken, ABD Başkanı Donald Trump'ın gelecek aylarda geçirmek istediği ve piyasalar tarafından da yakından izlenen vergi reformu yasasının da tehlikeye girdiğine dikkati çekiyor.

Volatilite endeksi VIX 13'e çıkarak 2017 yılının en yüksek seviyesine çıktı.

Piyasada 6.3 milyar hisse senedi el değiştirdi ve bu yılbaşından bu yanaki ortalamanın altındaydı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)