E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri günü ekside tamamladı ---

ABD hisseleri günü ekside tamamladı

ABD hisseleri günü ekside tamamladı
06 Aralık 2017 - 00:04 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasaları teknoloji sektörü hisselerine gelen alımlara karşın günü değer kaybı ile tamamladı.

BORSAGUNDEM.COM

Yatırımcılar, vergi tasarısının yeniden değerlendirilmesine yönelik gelişmeler karşısında temkinli davrandılar. Üçüncü çeyrek için kar açıklama döneminin sona ermesi ve yasama alanındaki gelişmeler para yöneticilerini başka piyasalard aktif olmaya yönlendirdi.

S&P 500 endeksi 9.6 puan ve yüzde 0.37 oranında düşüşle 2629.58 puandan, Dow Jones sanayi endeksi 109.41 puan ve yüzde 0.45 oranında düşüşle 24180.64 puandan ve Nasdaq bileşik endeksi 13.15 puan ve yüzde 0.19 oranında düşüşle 6726.21 puandan günü tamamladı.

Eaton Vance portföy yöneticisi Mike Allison "Piyasalar siyasi ortamdaki belirsizlikler yüzünden yön bulmakta zorlanıyor. Alt sektörlerde volatilitenin gösterdiği artış bazı alım fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Piyasalar bu aşamada vergi reformunun hangi şirketler açısından kazanım hangileri için kayıp anlamına geleceğini değerlendiriyor" ifadelerinde bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)