E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri geriliyor---

​ABD hisseleri geriliyor

​ABD hisseleri geriliyor
22 Eylül 2014 - 21:36 borsagundem.com

ABD hisseleri, 2. el konut satışlarının beklenmedik şekilde azalması ve Çin'de finans bakanının teşvik umutlarını dindiren açıklamaları ile geriliyor

ABD hisseleri, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin geçtiğimiz hafta zirve rekoruna tırmanmasının ardından, ikinci el konut satışlarının beklenmedik şekilde gerilemesi ve Çin'de maliye bakanının teşvik umutlarını azaltan açıklamaları ile geriliyor. 

Küçük ölçekli hisselerin bulunduğu Russell 2000 Endeksi yüzde 1.6 gerileyerek Temmuz'dan bu yana en sert düşüşünü kaydetti. Yahoo! Inc.,yüzde 2.3 gerileyerek Dow Jones İnternet Bileşik Endeksi'ndeki düşüşlere öncülük etti. Alibaba Group Holding Ltd., 19 Eylül'deki ilk halka arzının ardından bugün yüzde 2.1 geriledi. 

S&P 500 yüzde 0.7 gerileyerek New York saati ile 11:24'te 1,997.37 puan oldu. Dow Jones endeksi 58.40 puan, yani yüzde 0.3 düşüşle 17,221.34 puanda.

New York'ta bulunan FBN Securities Inc. baş piyasa teknisyeni JC O'Hara " Küçük ölçekli hisseler çok kötü performans gösteriyor ve asıl meselemiz de bu. Russell ve S&P arasındaki fark da açılıyor. Bu durum bazılarını rahatsız etmekte. Traderlar küçük ölçekli hisselerin katıldığını görmek istiyor. Ancak bu şu an çalışmıyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)