E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri geriliyor---

​ABD hisseleri geriliyor

​ABD hisseleri geriliyor
28 Ağustos 2014 - 18:14 borsagundem.com

ABD hisseleri Ukrayna'da gerilimin yeniden tırmanması ve perakendecilerin beklentileri karşılamayan kar rakamlarının ardından, geriliyor

ABD hisseleri, Ukrayna'da çatışmaların yeniden şiddetlenmesi ve perakendecilerin hayal kırıklığı yaratan kar rakamlarının ardından, 3 haftanın en sert gerilemesini kaydetti.

William Sonoma Inc. hisseleri, 3. çeyrek kar tahminininin analist tahminlerinin altında kalması ile, yüzde 11 çakıldı. Abercrombie & Fitch Co. 2. çeyrek satışlarının analist tahminlerinin üstünde düşmesi sonrasında, yüzde 2.9 düştü. Guess? Inc. yıllık kar tahminini düşürmesi ile yüzde 7.9 kayıp yaşadı.

S&P 500 yüzde 0.4 gerileyerek New York saati ile 09:32'de 1,992.69 puan oldu. Endeks 7 Ağustos'tan bu yana en sert düşüşüne yaklaşıyor. Dow Jones endeksi 63.96 puanlık düşüşle 17,058.05 puana indi.

Atlanta'da bulunan RidgeWorth Investments'tan Alan Gayle konuya ilişkin " Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimin artması piyasaları etkileyerek yatırımcıyı zorluyor. Öte yandan 2.000 eşiğinin ardından piyasanın nereye gideceği sorusu geliyor" yorumlarını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)