E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisse senetleri rekora ara verdi ---

ABD hisse senetleri rekora ara verdi

ABD hisse senetleri rekora ara verdi
15 Aralık 2017 - 00:08 borsagundem.com

ABD'de vergi reformunun kabulüne yönelik endişeler hisse senedi piyasalarının günü küçük çaplı kayıplarla tamamlamasına neden oldu.

BORSAGUNDEM.COM


Güne yukarı yönlü bir seyir izleyrek başlayan endeksler Cumhuriyetçilerin vergi tasarısına yönelik endişeler sonrasında kazançlarını geri vererek günü kayıpla tamamladı. Cumhuriyetçiler bu aşamada önümüzdeki hafta temsilciler meclisi ve senatoda yapılması beklenen oylamayı erteleme konusunu değerlendiriyor.
Senatör Marco Rubio bugün yaptığı açıklamada tasarının düşük gelirli aileler için daha yüksek miktarda çocuk vergisi kredisi içermemesi halinde evet oyu kullanmayacağını duyurdu.

Robert W. Baird & Co'nun hisse senedi piyasalrı yetkilisi Michael Antonelli "Küçük bir parça belirsizlik, piyasaları aşağı çekmeye yeterli oldu. Ancak sonuçta bir parça gecikmeyle de olsa vergi reformu tasarısı kabul edilecek. Bu durumun bir kaç gün içinde çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

Dow Jones Sanayi endeksi 76.77 puan ve yüzde 0.31 oranında düşüşle 24508.66 puandan S&P 500 endeksi 10.84 puan ve yüzde 0.41 oranında düşüşle 2652.01 puandan ve Nasdaq Bileşik endeksi 19.27 puan ve yüzde 0.28 oranında düşüşle 6856.53 puandan günü tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)