E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları ralliye devam etti---

ABD borsaları ralliye devam etti

ABD borsaları ralliye devam etti
22 Temmuz 2016 - 23:40 borsagundem.com

ABD hisseleri, yatırımcıların şirket karlarının beşinci haftasına yönelen ralliyi rayından çıkarmayacağına olan güveniyle yükseldi

ABD hisse senetleri, yatırımcıların şirket karlarının beşinci haftasına yönelen ralliyi rayından çıkarmayacağına olan güveniyle yükselerek, S&P'yi yeni zirvesine çıkardı.

Hisse senetleri, bu haftanın en iyi performansını sergileyen hisselerin öncülüğünde sıçradı. Microsoft Corp. ve Biogen Inc. Mart'tan beri en güçlü haftalık kazançlarına ekledi. Verizon Communications Inc., Yahoo Inc.'yi almaya yakın olduğunu açıklamasının ardından yüzde 1.3 yükseldi.

S&P 500, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.5 yükselerek 2,174.93 seviyesine geldi ve son iki haftada yedinci defa tüm zamanların zirvesine yükselme kaydetti. Endeks 13 aydır zirveyi kıramıyordu. Endeks bu hafta yüzde 0.6 kazanç sağlarken, dört haftanın en küçük artışını gösterdi.

Appleton, Wisconsin merkezli varlık yöneticisi iSectors LLC'de baş yatırım yetkilisi olan Chuck Self, "Kar raporları genel olarak pozitif oldu." dedi ve "Karlarda kesinlikle negatif bir trend yok. Değerlemeler ile ilgili soru işaretleri mevcut ve faiz oranlarının bu kadar düşük olması nedeniyle, gerçek değerlerin olup olmadığını kestirmek zor." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)