E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, Akdeniz'de operasyon başlattı---

ABD, Akdeniz'de operasyon başlattı

ABD, Akdeniz'de operasyon başlattı
19 Eylül 2018 - 01:25 borsagundem.com

ABD Donanması, USS Harry Truman uçak gemisi ve ona eşlik eden taarruz grubunun Akdeniz’de operasyon başlattığını açıkladı

Sputnik'in haberine göre ABD Donanması, USS Harry Truman uçak gemisi ve ona eşlik eden taarruz grubunun Akdeniz’de 6. Filo’nun faaliyet ettiği bölgede operasyon başlattığını açıkladı.

Operasyonun, "NATO müttefiklerine, Avrupa ve Afrika partner ülkelerine, koalisyon partnerlerine destek ve ABD'nin Avrupa ve Afrika'daki ulusal güvenlik çıkarlarını sürdürmek için" gerçekleştirildiği belirtildi.

6. Filo Komutanı Lisa Franchetti, USS Harry Truman uçak gemisinin Akdeniz'de bulunduğu süre boyunca tüm yelpazedeki deniz operasyonlarını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serd19 Eylül 2018 03:44

    Hep yalan dolan Afrika çıkarları için ha .kanında boğul abd .

  • Mülayim19 Eylül 2018 02:21

    Doğal gaz çıkınca akdeniz değerlendi , Türkiyenin de kilometrelerce kıta sahanlığı var.Belkide dünyaya yetecek doğalgaz var.Türkiye elindeki bu fırsatları kaptırmasa bari kuzey Kıbrıs civarlarında Rumların ve israilin doğalgaz bulduğu yerlere yakın sondaj istasyonlarına bir an önce başlamalıyız.Türkiye asla keriz yerine konmamalı asla hakkımızı kaptırmamalıyız.