E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisA1 Capital’in İzmir eğitiminde büyük ilgi---

A1 Capital’in İzmir eğitiminde büyük ilgi

A1 Capital’in İzmir eğitiminde büyük ilgi
19 Ocak 2018 - 13:06 borsagundem.com

A1 Capital’in başlattığı “Anadolu’ya finansal okuryazarlık çıkarması”nda ilk eğitim durağı İzmir’de katılım da heyecan da büyüktü…

Sermaye Piyasalarının önde gelen aktörlerinden A1 Capital, “5. Yıl Etkinlikleri” çerçevesinde Anadolu’ya açılarak başlattığı ‘finansal okuryazarlık’ fırtınasında, İzmir’de  heyecan yaşattı. Geçtiğimiz hafta eğitim turunun ilk durağı Ege’nin incisinde büyük bir başvuruyla düzenlenen seminer, keyifli ve renkli anlara sahne oldu. Borsaya ilgi duyan geniş bir katılımcı kitlesi, başta A1 Capital Direktörü Belgin Maviş olmak üzere kurum üyesi sektörün tecrübeli isimlerini büyük bir ilgiyle dinledi.

GENİŞ BİR KATILIM OLDU

100 kişi olarak belirlenen ancak üç katı talep gelince, Mövenpick Otel’de seminerin düzenleneceği salonu büyüterek katılımcı sayısını artırma yoluyla anında çözüm üreten A1 Capital’ciler, sıcak diyalogların kurulduğu seminerin sonunda, duygularını, “Yeni güzel insanları tanımanın hazzı içindeyiz. İzmir eğitiminde yaşadığımız bu karşılıklı memnuniyet, bize büyük teşvik oldu. Ara vermeden diğer illerden gelen yoğun talepleri toplamaya ve 5.Yıl 5 Şehir Eğitimlerimizi  aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” sözleriyle ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ran lojestik30 Mart 2018 08:52

    ran lojestik hisem var ne yapabilirim borsaya kustürdüler icim sizliyor

  • ALİ GOR20 Ocak 2018 01:38

    2018 ın gozde hısselerınde yerli otomobıl konsorsuyumuna baglı sirketler on planda olacak. Karsan gıbı hısseler de daha da bır hareketlılık beklentısı mevcut. Ayrıca KANAL ISTANBUL projesıyle ılgılı fınansman saglayacak banka hısselerı ve Çimento hısselerınde bır artış gozlenmektedir.

  • emekli19 Ocak 2018 14:36

    memsa hissem vardı battı nereye dava açabilirim bilğisiolan lütfen yazsın

  • İbrahim20 Ocak 2018 10:41

    Memsa şirketinin iflası mahkemece kabul edildiyse eğer, hiç bir şey yapamazsın. Şirkette para olsa bile öncelik alacaklılar bankalar olur sıra size gelmez bile.