E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTorununu Facebook’ta sattı---

Torununu Facebook’ta sattı

Torununu Facebook’ta sattı
25 Nisan 2013 - 16:19 borsagundem.com

Hindistan’ın Pencap bölgesinde Firuz adlı bir büyükbaba, torununu Facebook üzerinden sattı

Hindistan’ın Pencap bölgesinde çocuk ticareti yapan bir hemşirenin önerdiği 45 bin rupiyi (1500 TL) kabul eden Firuz adlı bir büyükbaba, torununu Facebook üzerinden sattı.
Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre, Nura isimli kızına doğumun hemen ardından “bebeğin hasta olduğunu” söyleyen büyükbaba, çocuk ticareti yapan Sunita ve Gurpreth Singh isimli iki hastane görevlisine çocuğu teslim etti.
Hastane görevlileri de bebeği 350 bin rupi (11 bin 750 TL) bir aracıya sattı. Bebeğin satış amacıyla Facebook’ta yayınlanan fotoğraflarını gören Delhili bir iş adamı ise aracıya 800 bin rupi (27 bin TL) ödeyerek, çocuğu satın aldı.
Nura bebeğinin sözde ölümünün ardından babasının bir anda zenginleşmesinden şüphelenince polise gitti ve yaşananları anlattı.
Sağlıklı durumda bulunan bebek, satıldığı kişilerden alınarak anneye teslim edildi.
Büyükbaba Firuz polis sorgusunda Şubat ayında doğumdan sadece iki ay önce kocası tarafından terk edilen kızını yeniden evlendirmek istediğini ve bu nedenle de bebekten kurtulmaya çalıştığını iddia etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)