E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriİŞ BANKASI'NDAN DOLARA VE EUROYA DAYALI DİNAMİK BANT FONLARI---

İŞ BANKASI'NDAN DOLARA VE EUROYA DAYALI DİNAMİK BANT FONLARI

İŞ BANKASI'NDAN DOLARA VE EUROYA DAYALI DİNAMİK BANT FONLARI
21 Haziran 2010 - 15:05 borsagundem.com

İş Bankası, ''Dolar Dinamik Bant Fonu'' ve ''Euro Dinamik Bant Fonu'' olmak üzere iki yeni anapara korumalı fonu piyasaya sürüyor

İş Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar dayanak varlıkları altın, dolar, avro, İMKB, emtia endeksi ve BRIC 40 endeksi olan toplam 17 adet korumalı fonu halka arz eden bankanın, ''Dolar Dinamik Bant Fonu'' ve ''Euro Dinamik Bant Fonu'''nu 21-25 Haziran 2010 tarihleri arasında, İş Bankası şubelerinden halka arz ettiği kaydedildi. Açıklamaya göre, önümüzdeki 11 aylık dönemde, dolar ve avro kurlarının aylık olarak belirlenen bant aralıklarında dalgalanacağını öngören yatırımcılara yönelik olarak oluşturulan dinamik bant fonları, yatırımcılarına yüzde 100 anapara koruması sağlarken bu öngörüden getiri elde etme fırsatı sunacak. 28 Haziran 2010'da başlayacak olan yatırım dönemi yaklaşık 11 ay sonunda 11 Mayıs 2011'de sona erecek. Minimum alım tutarı bin lira olarak belirlenen fonların alımı sadece öngörülen talep toplama döneminde yapılabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)