E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiABD VİZESİ İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR---

ABD VİZESİ İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR

ABD VİZESİ İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR
15 Kasım 2008 - 11:38 borsagundem.com

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, "2010 Çeşitlilik Vize Kurası" kayıtlarının 3 Ekimde başladığını ve 1 Aralık 2008'e kadar devam edeceğini duyurdu.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, ABD'ye daha fazla ırksal ve etnik çeşitlilik getirmek için tasarlanan bu programla, geleneksel olarak ABD'ye göçün az olduğu ülkelerin vatandaşlarına göçmen vizesi verildiği belirtildi. Kuraya katılmak isteyenlerin, kayıt dönemi sırasında "www.dvlottery.state.gov" web adresinden elektronik kayıt yaptırmaları gerektiği ve kaydın ücretsiz olduğu bildirildi. Ayrıca başvuru sahiplerinin sadece bir kez giriş yapmasının, eşlerinin ve 21 yaşından küçük evli olmayan tüm çocuklarının adlarını belirtmesinin zorunlu olduğunun altı çizildi. Büyükelçilik açıklamasında, Çeşitlilik Vize Kurasına kayıt yaptırmadan önce, başvuru sahiplerine çeşitlilik vizesi için uygun olup olmadıklarını kesinleştirmek için www.dvlottery.state.gov adresinde belirtilen yönergeleri okumaları tavsiye edildi. Başvuru sahiplerinin lise veya dengi bir eğitim görmüş veya son beş yıl içinde en az iki yıl eğitim görmüş ya da deneyim gerektiren bir işte en az iki yıl çalışmış olmaları gerektiği belirtildi. ABD Dışişleri Bakanlığı, bu yıl 50 bin çeşitlilik vizesi vermeyi planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)