SAMSUN’da kentin en işlek alanında üzerine benzin dolu pet şişeyi boşaltıp, “Beni 1 Milyon TL borca soktular. İcralarda sürünüyorum” diyerek kendini ateşe veren 28 yaşındaki Cemalettin Alış, büyük panik yaşanmasına neden oldu.
www.borsagundem.com
6.2.2010 - 17:39
Murat SANDIKÇI/SAMSUN, (DHA)
Alış, alevler içinde yanarken, elbiselerini yine kendisi çıkardı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay bugün saat 14.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Cemalettin Alış önce meydana gelip yanında pet şişe içerisinde getirdiği benzini üzerine boşalttı. Sonra çevresine dönüp yüksek sesle, “1 milyon TL dolandırıldım. Beni yaktılar. İcralarda sürünüyorum. Dışarı çıkacak yüzüm kalmadı. Ben borçlar yüzünden bu hale geldim” diyerek elindeki çakmağı yaktı.
Alış bir anda alev topuna dönerken çevredeki vatandaşlarda büyük bir şok yaşadı. Kısa sürede olay yerine ambulans geldi. Olay sırasında elbiseleri alev alev yanan Cemalettin Alış bu sefer büyük bir gayretle onları çıkarmaya çalıştı. Elbiselerini çıkarmayı başardı. Fakat eylemine yeniden devam etmek isteyerek pet şişe içerisinde kalan benzini tekrar üzerine döküp kendini ateşe vermek isterken bayılıp yere düştü. Ambulansta bulunan sağlık ekipleri hemen ilk müdahaleyi kendisine olay yerinde yaptı. Vücudunda ve yüzünde ciddi yanıklar oluşan Cemalettin Alış hemen Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Cemalettin Alış'ın Samsunspor'un amigoluğunu yaptığı ve taraftarlar derneği üyesi olduğ, adına da bir şirketinin olduğu öğrenildi.
Borsagundem.com'da
yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danısmanlığı kapsaminda
degildir. Yatirim danismanligi hizmeti; araci kurumlar, portföy
yönetim sirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müsteri
arasinda imzalanacak yatirim danismanligi sözlesmesi çerçevesinde
sunulmaktadir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve
tavsiyede bulunanlarin kisisel görüslerine dayanmaktadir. Bu
görüsler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun
olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere
dayanilarak yatirim karari verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar
dogurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduguna
inanilan halka açik kaynaklardan elde edilmis olup bu kaynaklardaki
bilgilerin hata ve eksikliginden ve ticari amaçli islemlerde
kullanilmasindan dogabilecek zararlardan www.borsagundem.com ve
yöneticileri hiçbir sekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada
yer alan görüs ve düsüncelerin www.borsagundem.com ve yönetimi için
hiçbir baglayiciligi yoktur .
IMKB isim ve logosu "koruma marka belgesi" altinda korunmakta olup izinsiz kullanilamaz, iktibas edilemez, degistirilemez.IMKB ismi altinda açiklanan tüm bilgilerin telif haklari tamamen IMKB'ye ait olup, tekrar yayinlanamaz.
Borsagundem.com verilerin sekansi, dogrulugu ve tamligi konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayininda olusabilecek aksakliklar, verinin ulasmamasi, gecikmesi, eksik ulasmasi, yanlis olmasi, veri yayin sistemindeki performansin düsmesi veya kesintili olmasi gibi hallerden olusan herhangi bir zarardan borsagundem.com sorumlu degildir. IMKB, verinin sekansi, dogrulugu ve tamligi konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayininda olusabilecek aksakliklar, verinin ulasmamasi, gecikmesi, eksik ulasmasi, yanlis olmasi, veri yayin sisteminden ki performansin düsmesi veya kesintili olmasi gibi hallerde Alici, Alt Alici ve/veya Kullanicilarda olusabilecek herhangi bir zarardan IMKB sorumlu degildir. Finansal veriler araciligiyla saglanmaktadir. IMKB hisse verileri 15 dakika gecikmelidir..