E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri"7/24 Açık MigrosJet" 29 mağazaya ulaştı---

"7/24 Açık MigrosJet" 29 mağazaya ulaştı

7/24 Açık MigrosJet 29 mağazaya ulaştı
24 Ekim 2014 - 04:16 borsagundem.com

​OMV Petrol Ofisi ve Migros, oluşturdukları ortak iş konsepti "7/24 açık MigrosJet" i yaygınlaştırmayı hedefliyor

Migros ve OMV Petrol Ofisi'nin yaptığı açıklamaya göre, tüketicilerin yol üzerinde alışverişlerini de hızlıca yapma tercihleri kapsamında hayata geçen bu konsept, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Manisa ve Adana'da 29 mağazaya ulaştı. Petrol Ofisi istasyonları içerisinde yer alan MigrosJet'lerin sayısının iki yıl içerisinde 150'ye ulaşması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort, Migros olarak 4 kuşak boyunca yatırımlarını müşterin beklentisinden yola çıkarak gerçekleştirdiklerini belirtti.  Tort, yeni nesil perakende ile gelecek 60 yıla doğru yol aldıklarını belirterek, "7/24 MigrosJet'ler" in Migros tarafından yaratılmış Türkiye'nin ilk süpermarket formatı olduğunu bildirdi.

Tort, 24 saat boyunca yakıt almak üzere Petrol Ofisi istasyonlarına gelen müşterilerin bu mağazalardan Migros fiyatıyla alışverş yapabileceğini kaydetti.

OMV Petrol Ofisi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri ise Petrol Ofisi'nin tüketiciye zaman kazandıracak ve kolaylık sağlayacak hizmetleri ve ürün çeşitlerini sunma stratejisi çerçevesinde, bu iş birliğine imza attıklarını belirtti. Azeri, "İş birliği kapsamında istasyonların içerisinde hizmete açılan MigrosJet'ler ile müşterilerimizin alışverişe gitmek için ayrı bir zaman harcamalarına gerek kalmayacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)