E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem65. Hükümette kimler kabine dışında kaldı---

65. Hükümette kimler kabine dışında kaldı

65. Hükümette kimler kabine dışında kaldı
24 Mayıs 2016 - 10:32 borsagundem.com

AK Parti'nin yeni genel başkanı Binali Yıldırım, 65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu. Yeni kabineye hangi isimler girdi hangi isimler liste dışı kaldı.

65. Hükümeti kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sundu. Binali Yıldırım'ın hazırladığı yeni kabinede yer alan isimler belli oldu. Binali Yıldırım'ın sunduğu 65. Hükümet kabine listesinde sürpriz değişiklikler gözlendi.

İşte koltuğundan olan bakanlar: Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AB Bakanı Volkan Bozkır, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan

Listede ilginç ‘rötuşlar’ dikkat çekti. Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüten İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı’na kaydırılırken, AKP’nin ilk Sağlık Bakanı Recep Akdağ yeniden bu göreve getirildi.

Yeni kabine açıklandı! İşte o liste

Yalçın Akdoğan ‘kaybeden’ oldu

Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olmasının ardından, partinin ve hükümetin "kaybedeni" Yalçın Akdoğan oldu.

Davutoğlu döneminde hem MKYK’da olan, hem de Başbakan Yardımcılığı görevinde yer alan Akdoğan, Binali Yıldırım ile birlikte her iki koltuktan da oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)