E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa5 hissede piyasa yapıcılığı sona erdi---

5 hissede piyasa yapıcılığı sona erdi

5 hissede piyasa yapıcılığı sona erdi
01 Ocak 2018 - 08:32 borsagundem.com

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre Doğusan Boru, Kaplamin Ambalaj, Sönmez Pamuklu, Sönmez Filament ve Ulaşlar Turizm hissesinde piyasa yapıcılığı son buldu

Borsa İstanbul  5 şirkette piyasa yapıcılık işlemlerine son verdiğini açıkladı. Doğusan Boru, Kaplamin Ambalaj, Sönmez Pamuklu, Sönmez Filament ve Ulaşlar Turizm hissesinde grup değişikliği nedeniyle piyasa yapıcılık faaliyetleri bitti. 5 hisse Ana Pazar'da sürekli işleme konu olacak.

Borsa İstanbul'dan şu açıklama yapıldı:

Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. (DOGUB.E), Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KAPLM.E), Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş. (SNPAM.E), Sönmez Filament Sentetik İplik ve Elyaf Sanayi A.Ş. (SONME.E) ve Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. (ULAS.E) paylarında 02/01/2018 tarihinden itibaren A,B,C,D grup değişikliği nedeniyle piyasa yapıcılık faaliyeti sonlandırılmıştır. Söz konusu paylar bu tarihten itibaren Ana Pazar'da sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye devam edecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)