E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 terörist öldürüldü---

6 terörist öldürüldü

6 terörist öldürüldü
18 Ağustos 2018 - 08:41 borsagundem.com

TSK, terörle mücadeleye ara vermeden devam ediyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Siirt Pervari kırsalına 17 Ağustos 2018 tarihinde icra edilen hava harekâtı sonucunda dört, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sonucu 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yüksekova 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 18 Ağustos 2018 günü saat 00.30 sıralarında Yüksekova ilçesi Değerli köyü Köycük mezrasında tespit edilen 2 bölücü terör örgütü mensubuna yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonel faaliyet sonucu 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum18 Ağustos 2018 13:00

    Teröristlere silah sıkmakta tereddüt etmeyin.Çünkü onlar zalimdirler.Allah zalimleri asla sevmez.Dolayısıyla bunlar insan deyip tereddüt etmeyin.Onlar insan olsalar bu zalimliği bırakıp ailelerine ve topluma huzur getirirlerdi.Bu zamana kadar bunu görmediğimize göre onlara asla acımayın. İslama göre bir mümin mazlumlara karşı hoşgörülü ve alçak gönüllü zalimlere karşı son derece şedid ve onurludur. Bu düstur üzereyseniz başaramayacağınız savaş yoktur. Yanlız kim zalim kim mazlum onu iyi ayırt etmek gerekiyor.Bazen zalim kuzu postuna bürünmüş kurt olarak karşınıza çıkabilir.Aman bunlara da dikkat. Türk güvenlik güçlerimiz Allah her zaman yar ve yardımcınız olsun.