E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri4 şirkete idari para cezası---

4 şirkete idari para cezası

4 şirkete idari para cezası
27 Kasım 2015 - 20:42 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde 4 şirkete usulsüzlük nedeniyle para cezası uygulandı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş., Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ve Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. hakkında yapılan incelemeler neticesinde fiilin ağırlığına göre yapılan değerlendirme ile para cezası uygulandı.
Tüm şirketlere, şirket bünyesinde gerekli lisans şartını sağlayan yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin görevlendirilmemesi nedeniyle ceza kesildi.
Aksu Enerji'ye 308.408 TL, Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 24.672 TL, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 308.408 TL, Kent Gıda'ya da 308.408 TL ceza uygulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ortakk30 Kasım 2015 08:17

    vatandaşın parasını alıp , boş kağıt satarken iyi de.. onu ortak yerine koymamak , parasını kağıt yerine koymak yok..adam olup leeyyyn

  • DENİZ29 Kasım 2015 01:27

    BEN OLSAM BORSAYA ŞİRKETİMİ SOKMAM BU NE LAN HEPSİNE CEZA YAZMIŞLAR...TABBİ O KADAR SEÇİM VAATLERİN PARASI NERDEN ÇIKACAK...