E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak300 milyon dolara 'lokum' gibi evler---

300 milyon dolara 'lokum' gibi evler

300 milyon dolara 'lokum' gibi evler
18 Eylül 2014 - 05:53 borsagundem.com

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat yeni konut projesi için Metropolist Yapı ile ortak oldu

Tuzla Aydınlı’da konumlanan ve 7 blokta 722 daireden oluşan projede, 2 bin ön talep alan ortaklar, dün resmi satışlara başladı. Arsa dahil 300 milyon dolar değere sahip Lokum Evler projesinde teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor. Lokum Evler’de dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin liradan başlarken, aidatların da metrekare başına 1.5 lira olması planlanıyor. 




YÜZDE 30 İNDİRİM

Projede 6 blokta 2+1 ve 3+1 daireler tasarlanırken, bir rezidans bloğunda 1+1 ve 2+1 dairelere yer verdiklerini söyleyen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 30 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanyalarında yüzde 18 lansman indirimi ve yüzde 12 pesin ödeme indirimi olmak üzere yüzde 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi. Firma bünyesinde 24 ay 0 faizle vadelendirme imkanı sunduklarını belirten Dumankaya, 0.85’den başlayan oranlarla banka kredili alım yapıldığını ifade etti. Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Tuzla Aydınlı’nın Sabiha Gökçen Havalimanı, alışveriş merkezileri ve üniversitelerin etkisiyle değerlendiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)