E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa3 milyar euro’nun ne kadarını Türk KOBİ’ler alacak?---

3 milyar euro’nun ne kadarını Türk KOBİ’ler alacak?

3 milyar euro’nun ne kadarını Türk KOBİ’ler alacak?
18 Şubat 2018 - 21:01 borsagundem.com

AB Avrupa’nın en inovatif ve teknolojik şirketlerini seçip, milyonlarca euro hibe ediyor. KOBİ’ler için ayrılan destek ise 3 milyar eoru. Ve jüri, Türk KOBİ’leri bekliyor.

Hürriyet’ten Dilek Dayınlarlı, jüri üyesi olduğu dünyanın en büyük teknoloji ve inovasyon hibe fonu olan Avrupa Birliği Horizon 2020 programının çalışmalarını köşesinden paylaştı. İşte o yazı..

*

Bu hafta Brüksel’den, Avrupa Birliği Komisyonu’ndan herkese merhaba. Yaklaşık bir haftadır dünyanın en büyük teknoloji ve inovasyon hibe fonu olan Avrupa Birliği (AB) Horizon 2020 (Ufuk 2020) programı çerçevesinde Avrupa’nın en inovatif ve teknolojik şirketlerini seçip 2,5 milyon Euro hibe ediyoruz.

Avrupa’dan seçilmiş yaklaşık 30 jüri, elemeden geçmiş 130 şirketten para yatırılacakları seçiyor. Bu model ilk kez deneniyor ve bu yıl ilk kez şirketlerle yüz yüze iletişim kurulacak. Avrupa Birliği Komisyonu kabine başkanı ve ekipleri ile Avrupa girişimcilik ekosistemini ve H2020 programını konuşma fırsatımız oldu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)