E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak20 yıl vadeli konut kampanyasına 'özel' destek---

20 yıl vadeli konut kampanyasına 'özel' destek

20 yıl vadeli konut kampanyasına 'özel' destek
02 Şubat 2017 - 01:55 borsagundem.com

20 yıl vadeli konut seferberliğine Emlak Konut GYO’nun projeleri dışında kalan firmalardan da destek geldi. 33 GYODER üyesi firmanın 75 konut projesiyle dahil olduğu kampanya mart sonuna kadar sürecek

Emlak Konut GYO öncülüğünde ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin de (GYODER) desteğiyle gerçekleşen yeni 20 yıl vadeli konut seferberliğine Emlak Konut GYO’nun projeleri dışında kalan firmalardan da destek geldi. Özel sektör firmaları da binlerce adet konutlarıyla kampanyaya dahil oldu. “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” söylemiyle ülke genelinde birçok firma ve projeyi kapsayan kampanya 1 Şubat itibariyle başladı. Kampanyada yüzde 5 peşinat ile 10 yıl için 0.45 vade ve 20 yıl için 0.79 vade ile ev sahibi olmak mümkün.

Sur Yapı 4423 konutla dahil oldu

Kampanyaya 3’ü yeni olmak üzere 12 farklı projesiyle dahil olan Sur Yapı, E‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla da alternatiflerini artırıyor. 20 yıl vadeli 0,79 ve 10 yıl vadeli 0,45 kredi oranı ve 15 yıl vadeli 0,74 kredi oranı ile konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan Sur Yapı, “Olur Olur Bal Gibi Olur” kampanyasını da dahil ederek çeşitli ödeme alternatifleri sunuyor. Sur Yapı, İstanbul’un iki ayrı yakasında 9 farklı ilçede 11 proje ve Bursa’da yer alan 1 proje ile kampanyaya katılıyor.

0 peşinat + 0 faiz imkanı

Emlak Konut GYO’nun sunduğu 240 ay vade, 120 ay vade imkanının yanı sıra Sur Yapı, dileyenlere sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade farksız ödeme fırsatı da sağlıyor. Sur Yapı buna ek olarak tüm ödeme seçeneklerinde sıfır peşinat imkanı sunarak kampanyasını farklılaştırıyor. Sur Yapı, 120 ay için 0.45 vade, 180 ay için 0.74 vade ve 240 ay için 0.79 vade seçenekleri ile peşinatsız ev sahibi yapıyor. Sur Yapı, kampanyaya ek olarak peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim uyguluyor.

Yeni projeler de var

Sur Yapı’nın 3’ü yeni 12 projesinde 4423 konut, 400 A plus ofis ve ticari alan kampanya kapsamında yer alıyor. Sur Yapı’nın her biri bulunduğu bölgeye değer katan Lavender Sancaktepe, Bahçeyaka Ispartakule, Sultanbeyli Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Eyüp Axis İstanbul, Bursa Marka Rezidans projeleri kampanya kapsamında yer alıyor. Kampanyada ayrıca Sur Yapı’nın bu yıl yeni inşa edeceği Kağıthane, Maltepe ve Koşuyolu projeleri de bulunuyor.

Nef’ten 240 ay vadeli kredi fırsatı

“Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasının ikinci adımı olan 240 ay vadeli kredili konut satışı kampanyasına Nef ise 4 projesi ile katılıyor. Kampanya kapsamında, Nef projelerinden 240 aya varan vade ve yüzde 0,45’ten başlayan aylık faiz oranı ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanyaya henüz satışa çıkmayan Nef Ataköy Residence; ön lansmanı yapılan Nef Bahçelievler ve Nef Sancaktepe ile İş GYO - Nef ortak projesi olan İnistanbul Topkapı projeleriyle destek veren Nef; 240 ay için yüzde 0,79 faiz oranı ile yüzde 5’ten başlayan peşinatlı ödeme seçeneği sunuyor.

Sınırlı sayıda konut için geçerli

Kampanya kapsamında ayrıca 60 aya yüzde 0 faizli ve 120 ay yüzde 0,45 faizli kredi kullanma ve teslimden sonra kredi taksitlerini ödemeya başlama fırsatları da sunuluyor. Kampanya 01 Şubat – 31 Mart 2017 tarihleri arasında 2 ay süreyle ve sınırlı sayıda konut için geçerli olacak. (Dünya / Leyla İlhan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)