E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri2 şirketin işlem sırası kapatılıp açıldı---

2 şirketin işlem sırası kapatılıp açıldı

2 şirketin işlem sırası kapatılıp açıldı
23 Ekim 2014 - 09:28 borsagundem.com

Borsa İstanbul, 2 şirketin işlem sırasının geçici olarak kapatılmasına karar verdi

Pay Sıralarının İşleme Kapatılması

MERIT.E, TUCLK.E işlem sıraları, şirketlerin paylarında meydana gelen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak  Borsamız tarafından talep edilen açıklamaların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilmemesi nedeniyle geçici olarak işleme kapatılmıştır. 

Pay Sırasının İşleme Açılması

TUCLK.E pay sırası, şirketin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu bildirimin KAP'ta duyurulmuş olması sebebiyle sıra, saat 10:00'dan itibaren yeniden işleme açılacaktır. Sırada 10:00-10:10 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve sıra, saat 10:15'ten itibaren Sürekli Müzayede bölümünde yeniden işleme açılacaktır.

Pay Sırasının İşleme Açılması

MERIT.E pay sırası, şirketin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu bildirimin KAP'ta duyurulmuş olması sebebiyle sıra, saat 10:20'den itibaren yeniden işleme açılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,42
En Yüksek: 11,53
En Düşük: 11,32
Değişim 0,35 %
FK: 6,93
PD / DD: 0,69
İşlem Hacmi 18.737.703
Toplam Adet: 1.638.194
Ağırlıklı Ort.: 11,49
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)