E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin2 dilim pizzaya 175 milyon dolar---

2 dilim pizzaya 175 milyon dolar

2 dilim pizzaya 175 milyon dolar
16 Aralık 2017 - 07:26 borsagundem.com

2010'da bir girişimci, elindeki Bitcoin ile gerçekleştirdiği alışveriş ile hayatının hatasını yaptı. Talihsiz adam, 10 bin Bitcoin'i sadece 2 dilim pizza için harcadı

Kripto para birimi Bitcoin'in baş döndüren hızla yükselişi sürüyor. Bitcoin ile kısa sürede servetini katlayanlar olduğu gibi elindekinin kıymetini bilmeyip bugünlerde ah vah çekenler de var. 

Dünyada bitcoin’le alışverişte ilginç örnekler de çıkıyor. 2010 yılında ilk bitcoin alışverişini yapmak için girişimde bulunan bir bilişimci elinde olmadan hayatının en büyük hatasını yaptı. Bitcoin Talk forumuna kendisi için iki pizza alan kişiye 10 bin bitcoin ödeyeceğini yazdı. Bu mesajına bir kullanıcıdan cevap geldi ve alışveriş tamamlandı. Ancak 10 bin bitcoin’in değeri bugün 175 milyon dolara denk geliyor. Bu kişi bitcoin’leri elinde tutsaydı tarihin en pahalı pizzasını yemek yerine lüks bir hayat yaşayacaktı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)