E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor12 numara artık Erdoğan'ın---

12 numara artık Erdoğan'ın

12 numara artık Erdoğan'ın
31 Ağustos 2014 - 07:39 borsagundem.com

İstanbul Başakşehirspor 12 numaralı takım formasını 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ayırdı

Geçtiğimiz Temmuz ayında 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ilk resmi maç oynandı. Ev sahibi kulüp İstanbul Başakşehir'de 12 numaralı forma, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için emekliye ayrıldı.

İLK KEZ RESMİ BİR MAÇ YAPILDI

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasında İstanbul Başakşehir ile Kasımpaşa, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen ayın sonunda hizmete giren ve İstanbul Başakşehir'e bundan sonra ev sahipliği yapacak statta ilk kez resmi bir maç yapıldı.
Sezon öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılarak, İstanbul Başakşehir adını alan lacivert-turunculu ekip, Kasımpaşa karşılaşmasıyla Spor Toto Süper Lig'de yeni adıyla ilk kez maça çıktı.

12 NUMARALI FORMA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN AYRILDI

İstanbul Başakşehir'de 12 numaralı forma, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için emekliye ayrıldı. Erdoğan'ın, stat açılış töreninde oynanan şöhretler maçında giydiği 12 numaralı forma, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yönetimi tarafından müzeye kaldırıldı.
Sezonun ilk haftasında oynanan Kasımpaşa maçında tribünlerdeki pankartlarda, '12 numaralı formamız, sonsuza kadar Cumhurbaşkanımız için ayrılmıştır' ifadeleri yer aldı.

Lacivert-turunculu takım, sahaya da '12 numaranın sonsuza kadar yanındayız' yazılı pankartla çıktı. Konuk Kasımpaşa da 'Semtin gururu, milletin Reisicumhuru hayırlı olsun' pankartıyla sahadaki yerini aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)