E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa10 hissede MKK başvurusu---

10 hissede MKK başvurusu

10 hissede MKK başvurusu
24 Mayıs 2018 - 17:09 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem görmeyen statüdeki hisselerin satışa konu olması için pay sahipleri MKK'ya başvurdu

Borsa İstanbul'da işlem gören şirkette payı olan kişiler borsada işlem görmeyen statüdeki paylarının borsada işlem görmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuruda bulundu.

Arçelik, Altın Yunus Çeşme, Birko, İttifak Holding, İzocam, Koç Holding, Marmaris Altınyunus, Migros, Turkcell ve Umpaş Holding hisselerinde pay sahipleri satış yapmak için başvurdu.

Arçelik'te Meryem Sunay Ütün, Altınyunus'ta Ayten Sözerman, Birko'da Ünal Demir, İttifak Holding'de Ali Selvi ve Yaşar Dadak, İzocam'da Meryem Sunay Ütün, Koç Holding'de Meryem Sunay Ütün, Marmaris Altın Yunus'ta Ayten Sözerman, Migros'ta Sebile Günay, Turkcell'de Ayşegül Derinkök, Umpaş'ta Döndü Yavuz pay satışında bulunacak.

Not: Görselin büyük hali için üzerine tıklayın...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemalettin ünlü24 Mayıs 2018 23:19

    tüm hisse senetleri şişik durumda.mesala arcelik bile.2008 yılanda 2 TL idi hatırlarım.şişirti şişirte bu hale gelirse tabiki bir gün patlayacak.büyük krize hazırlıklı olun yaz ayında veya sonbaharda başlayacak ve 3-6 ay sürecek para babaları yine para basacaklar.

  • demirkan 24 Mayıs 2018 20:52

    DÖKÜLMEYE BAŞLADI. ALICI NERDE?. HEPSİ PAHALI.

  • POLAT ALEMDAR24 Mayıs 2018 19:30

    satan satana.