E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin10 film vizyonda---

10 film vizyonda

10 film vizyonda
21 Temmuz 2017 - 12:10 borsagundem.com

Bu hafta vizyona üçü yerli olmak üzere 10 film girdi.

İşte bu hafta gösterime giren filmlerin kısa özetleri...

Dunkirk
Christopher Nolan yönetmenliği ve Fionn Whitehead,Tom Hardy,Kenneth Branagh,Cillian Murphy,Mark Rylance,Harry Styles,Kevin Guthrie,Aneurin Barnard,Jack Lowden,Barry Keoghan,James D'Arcy 'nin oynadığı Christopher Nolan senaryosu olan Dunkirk sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkerque Tahliyesi'ni konu edinen filmi, yüz binlerce İngiliz ve müttefik askerlerinin, düşman askerleri tarafından etrafının sarılması ile başlar.Arkaları deniz olan bir yerde sıkışan askerler, düşman saldırısına karşı çaresiz bir durumda kalırlar.

Brimstone
Martin Koolhoven yönettiği ve Dakota Fanning, Kit Harington, Carice van Houten, Guy Pearce, Paul Anderson'ın oynadığı Brimstone, sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Konusu:
Kocası ve çocuklarıyla mutlu, sıradan bir yaşam süren Liz'in hayatı, kasabaya yeni bir din adamı gelmesiyle kabusa döner. Pederin görevini yapmaya başlamasıyla Liz ve ailesi büyük bir tehlike altına girer. İşlemediği bir suçun sanığı olan Liz, bir yandan ailesini hırslı ve intikam almak isteyen pederden korumaya çalışırken, bir yandan da içinde bulunduğu durumdan kaçış yolu bulmaya çalışacaktır. 

Maşa ile Koca Ayı
Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen yapım, çocuklar için özel hazırlandı ve ilk kez ‘ İnteraktif’ sinema deneyimi yaşatma hedefi taşıyor.

Orijinalinde Rus folkloruna ait olan karakterler olan "Masha" ve "Ayı" adlı kahramanların Animaccord Animation stüdyoları tarafından yapılan Rus çizgi filmi özellikle Rusça konuşulan ve Slav coğrafyalarında çocukların ilgiyle ve keyifle seyrettiği bir yapım olarak televizyonda izlenme rekorları kırmıştı. Maşa ile Koca Ayı interaktif animasyon filmi işte bu televizyon çizgi filminden yola çıkılarak Türkiye için özel olarak üretildi. Filmde ülkemize özel olarak Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço ve şarkıcı Aydilge de yer alıyor. İki sanatçı da projede seslendirme olarak değil, direkt yer alıyorlar. Filmin sürprizlerinden biri olarak Doğukan Manço, Barış Manço’nun ‘’Ayı’’ şarkısını yeniden aranje etti.

Dünyada Bir Gece
Jim Jarmusch yönetmenliği ve Winona Ryder,Gena Rowlands,Armin Müller-Stahl,Giancarlo Esposito,Rosie Perez,Isaach De Bankolé,Béatrice Dalle,Roberto Benigni,Paolo Bonacelli,Matti Pellonpää'nın oynadığı Jim Jarmusch senaryosu olan Dünyada Bir Gece sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Los Angeles, New York, Paris, Roma ve Helskinki... Birbirlerinden ne kadar uzak olurlarsa olsunlar, bu şehirlerin birçok ortak öğeleri vardır. Bunlardan bir tanesi de elbette ki sokakları gündüz-gece turlayan taksi şoförleridir. Beş şehirde, beş farklı taksi şoförü, müşterileriyle ilginç bir yolculuğa çıkacaklardır. Los Angeles'ta taksiyle evine giderken iş bağlamaya çalışan bir menajer, aradığı yıldızı taksi şoföründe keşfeder… New York'ta palyaçoya benzeyen ve şair gibi konuşan Alman bir taksi şoförü direksiyonu müşterisine bırakır… Paris'te yakışıklı Afrikalı bir adamın taksisine binen kör bir kadın arasında beklemediği bir etkileşim olur… Roma'da arabasına binen rahibe günah çıkarmaya çalışan şoför, müşterisinin ölmek üzere olduğunun farkında bile değildir…

Rock'n Roll
Başrollerini Guillaume Canet ve Marion Cotillard'ın üstlendiği Rock'n Roll’un yönetmen koltuğunda da Canet'ın kendisi oturuyor.

Genç bir yardımcı yıldız Guillaume Canet'e artık havalı olmadığını ve filmlerinin satmayacağını söyler. Bunun sonucu olarak Canet hırslanır ve ona haksız olduğunu kanıtlama yoluna baş koyar. Bu noktada da kız arkadaşı Marion Cotillard'ın yardımına başvuracaktır.

Kiki ile Miki Alatura
Falkon'nun yönettiği ve Onursal Özokçu,Osman Ovalı,Fırat Tanış,Durmuş Ünal,Ahmet Dursun,Serkan Öztürk'ün oynadığı Osman Ovalı'nın senaryosu olan Kiki ile Miki Alatura sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Konusu:
Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayan fakir çalgıcılar Kiki ve Miki'nin tek hayali plak çıkarıp, meşhur olmaktır. Belçika'ya vize çıkmasını bekleyen ikiliyi pazarlayıp para koparabilmek için köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Kiki ile Miki’nin gelişini öğrenen Şehmuz onları para kaynağı olarak görüp her türlü dolandırıcılığı yapma peşindedir. Kiki ve Miki’nin geleceği saati Şehmuz’un sekreteri yanlış anlar ve ikili yanlış taksiye binerek, Şehmuz zannettikleri bambaşka bir adamın kapısını çalarlar. Bu esnada şehirde Sabit adında bir komiser de Bakan Kemal’in çaldığı ünlü bir tabloyu bulmanın peşindedir. Bakan Kemal gerilen olaylardan dolayı tabloyu elinden çıkarmak ister, tablonun teslimatı Kuryeci Neco tarafından yapılacaktır. İşte Kiki ile Miki'nin yanına gittikleri adam da Neco'dur...

Ruhlar Evi
Yönetmenliğin Rich Ragsdale'in üstlendiği filmde senaryo Kevin O'Sullivan ve Jason Chase Tyrrell ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Scout Taylor-Compton, James Landry Hébert, Mark Boone Junior, Michael S. New ve lana Krausz yer alıyor.

Konusu:
Genç bir Amerikalı çift olan Julie ve Jim, fotoğraf çekmek için Tayland'a macera dolu bir seyahat planlarlar. 
Çok güzel başlayan tatilleri Jim'in Julie'ye evlenme teklifi etmesiyle daha da güzelleşir. Şehri karış karış gezen aşıklar, İngiliz bir rehber eşliğinde ruhlar evi olarak bilinen, içinde birçok küçük tapınağın bulunduğu kırsal bir alana giderler. Burada farkında olmadan şeytani bir gücü rahatsız eden Julie'yi kötü ruhlar rahatsız etmeye başlar. Giderek artan bu bela karşısında Julie'nin ruhlar dünyasında ebediyen hapsolmaması için, Jim'in bu laneti ortadan kaldırmanın bir yolunu bulması gerekecektir.

Saklambaç: Ölüm Oyunu
Samet Çakırtaş'ın yönettiği ve Yusuf Karakuyu , Ali Akgöl , Buse Naz Çınar , Ceren Müftüoğlu , Beyza Geçeci , Hatice Öztürk'ün oynadığı Hatice Toprak , Yılmaz Aydın'ın senaryosu olan Saklambaç:Ölüm Oyunu sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Konusu:
Üniversite öğrencisi bir grup genç, hafta sonu tatilinde değişik bir şeyler yapmak ister. Çevre köylerden birine gezmeye gitmeye karar verip yola çıktıklarında, başlarına gelen esrarengiz olaylar sonucu araçları çamura saplanır. Aracı saplandığı yerden kurtarmaya çalışıp başaramayan gençler, çareyi yardım istemekte bulur. Yardım çağırmak için evlerden birine girerler ve hiç tahmin etmedikleri olaylarla karşılaşırlar. Başlarına gelen olayları anlamaya çalışan grup, kendilerini bu ölüm kalım savaşından kurtarmak için nefes kesen bir mücadele gerçekleştirecektir. 

Zombi Ekspresi
Sang-ho Yeon'nun yönetmenliği ve Yoo Gong,Soo-an Kim,Yu-mi Jeong,Dong-seok Ma'nın oynadığı Sang-ho Yeon'nun senaryosu olan Zombi Ekspresi oyunu sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Konusu:
Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.

Bezm-i Ezel
Ebru Eker, Berkan Tutu, Buğrahan Kirişoğlu, Hakan Tutu, Hüseyin Başlı, Talat Yavaş, Ceylan Ay ve Nilüfer Başlı’nın rol aldığı Bezm-i Ezel filminin yönetmen koltuğunda Aykut Can Demirel oturuyor.

Konusu:
Yasemin ve Mustafa, farklı dinlere mensup olmalarına rağmen birlikte olmayı başarmış bir çifttir. İzmir’de birlikte yaşayan çiftin sakin hayatı, günün birinde Yasemin'in gördüğü korkunç bir kabus ile sarsılır. Kabusun ardından Yasemin, bir dizi paranormal olay yaşamaya başlar. Mustafa'nın hafife aldığı bu olaylar karşısında kilise papazından yardım isteyen Yasemin, bir türlü çözüme ulaşamaz. En sonunda saygıdeğer Mansur Hoca’ya ulaşırlar. Mansur Hoca, zor da olsa yavaş yavaş sırları aralamaya başlar. Yasemin'e çok tehlikeli bir cin kabilesi musallat olmuştur ve bunun kaynağı babası İshak'tır. Mansur Hoca, Yasemin'in başındaki büyük tehlikeyi yok edebilmenin tek yolunun İshak'ın gizli sırrını çözmek olduğunu anlar. Yasemin hayatı için mücadele ederken, Mansur Hoca da onu korumak adına sırları aşmak zorundadır...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)