Ana SayfaPiyasaHalka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem---

Halka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem

5 / 11
Halka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem
12 Ocak 2018 - 06:45 www.borsagundem.com

SINIRSIZ SORGULAMA, FİLTRELEME VE LİSTELEME

-Analiz özellikleri hakkında bilgi verir misiniz? 

Murat Aktaş: Analiz özelliklerine kısaca değinecek olursak;

*Haber Arama Motoru

Öncelikle programda yer alan içerik kalite ve kullanım değeri yüksek özelliğe sahip. Bu veri üzerinde her gün kullanmaya alıştığımız, arama motorları yeteneklerinin üzerinde, donanıma sahip bir arama motoru kullanıyor.

BİST Endeksleri, sektör, konu, kaynak, firma, varlık bazında, tarih seçenekleriyle arasında sınırsız sorgulama, filtreleme ve listeleme yapabiliyorsunuz. Tüm veri tabanında yer alan haberlerin içeriğinde, özetinde, açıklamasında ve tamamında arama yapabilmek önemli. Ayrıca hızlı haber görünümde, haber özeti ve son yedi günlük hisse fiyatı ve getirisini birlikte görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca seçenek olarak, hisse getirileri ve piyasa getirisi arındırılmış hisse getirisi olarak ta getiri seçeneğiniz var.

Aradığınız haberleri buldunuz, fiyat değişimleri piyasa kaynaklı mı, yoksa varlığa özel mi? Ayrıştırabilmek önemli. Haber detaylarına anlaşılır ve maksimum kullanılabilirlikte html olarak erişimde çıktıları daha hızlı kullanmanıza olanak sağlıyor.

Bu özellikleriyle araştırma yapanlara kaliteli ve kullanılabilir çıktı yanı sıra ciddi zaman ve efor tasarrufu sağlıyor.



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)