Ana SayfaPiyasaAslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu---

Aslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu

8 / 13
Aslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu
13 Mayıs 2014 - 07:56 www.borsagundem.com

“HEP BİR B PLANIMIZ VAR”

-Konuklarınızı nasıl seçiyorsunuz? Eğer konuğunuz gelmezse bir B planınız var mı?

Aslı Şafak: Eğer bir konuğumuz gelmiyorsa nazımın geçeceği konuklarımız oluyor. Bizi asla kırmayan, iki eli kanda da olsa geliyorlar. Olmadı en kötüsünü düşünecek olursak birkaç telefon bağlantısı, birkaç haber araya koyarak bir şeyler yapmaya çabalıyoruz. Hep bir B planımız var ve bir şekilde oluyor. Bir de yedekli çalışıyoruz. Haberler anlamında da, konuk anlamında da. Konularımızı nasıl seçiyoruz? Konuklarımızın çoğu fiks zaten. Belli günlerde belli konuklarımız geliyor. Onun dışındakilerde gündeme bakıyoruz ve ona göre seçiyoruz.

-Sizin için en keyif aldığınız konuklar kimler?

Aslı Şafak: Bir kere dört konuğumuz var, onlardan çok keyif alıyorum ve seviyorum. Çünkü dördü ayrı ayrı farklı alanlarda o şovu çıkarabileceğim kişiler. Orada bir şov var. Tamam tabi ki bilgi var, tabi ki yorum var o ayrı. Ama hepsinin damarı da ayrı. Hangi damardan hangisiyle hangi sonucu alacağımı çok iyi biliyorum. Seyirci de artık bunu çok iyi öğrendi ve o yoldan gidiyor zaten. Hakikaten şunu daha çok seviyorum, ya da bununla daha iyi anlaşıyorum, öyle bir şey yok.

Taner Berksoy’la bir tecrübemi paylaşmadan edemeyeceğim. Ben ilk başta itiraf etmek gerekirse "Perşembeleri Taner Berksoy gelecek" dediklerinde "Eyvah!" dedim. Taner Hoca'dan çok korkuyordum, çok ciddi duruyor ya. Allah dedim, ya beni beğenmezse, ya bilgimi zayıf bulursa koskoca Taner Berksoy. Karizmatik adam, yılların Taner Berksoy’u. "Ben ne yapacağım?" diye düşünürken, ilk bir ay birbirimize alışma süreci geçti. Çünkü beni çok hızlı buluyordu. Sonra o bir ayın sonunda bir televizyon programına gitmiş ve sonra gelip bana “Ya ne kadar sıkıcılarmış” dedi. Şimdi mesela o ağır, ciddi görünümlü adam o kadar çok gülüyor ki, şu anda en çok gülen konuğum ve beraber çok eğleniyoruz.

Benim şöyle de bir şansım var hem konuklarımda, hem çalışma arkadaşlarımda; kimsenin egosu işinin önüne geçmiyor. Ben böyle istiyorum değil, o iş onu gerektiriyorsa öyle yapılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Kimsede kimsenin egosunu sorgulamıyor. Öyle olunca da tadından yenmiyor...

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okn15 Mayıs 2014 01:14

    aslı şafağı ekonomiden anlamayanlar bile izliyor :) özellikle formasyonları çok komik, güzel isimler takıyo, timsah sırtı formasyonu :)

  • Hakan çalkılıç15 Mayıs 2014 00:42

    Yorumlarınızı begeniyorum, hafife alınmayacak kadar çok yüksek bir tutarda baglamıs oldugum para var ve %85 zarada oldugum bir hisse senednden 2 yılı aşkın süredir zarardayım, herkes nereden bulaştıysa zarada, LATEK HİSSE SENEDİNİ ekrana taşımanızı rica ediyorum.

  • broker14 Mayıs 2014 15:07

    maviş bunlar senin eline su dökemez

  • nihat13 Mayıs 2014 11:54

    Aslı hanım gerçekten çok samimi program yapıyor tebrik ediyoruz, sanırım ailevi durumlar onu seyirciyle sıcak bağ kurmasında büyük etken...ben piyasa hakkında bilgi sahibi olmak için izliyorum, zaten yatırım yorumları anlık değişim gösterebiliyor o yüzden yatırım kararı alırken daha profesyonel çalışmak lazım. konuşulanlar YTD...

  • BelginMaviş13 Mayıs 2014 10:47

    Sevgili Serap eline kalemine sağlık çok beğendim.Aslı Şafakcım diline yüreğine sağlık.keyifli bir röportajdı ve ben zevkle gururla okudum her iki kadınıda yakından tanıdığım için ..sevgilerimle..

  • Fethi ÇAKAR13 Mayıs 2014 10:10

    Röportaj sanki eksik kalmış gibi.Ben okurken öyle hissettim.

  • izleyici13 Mayıs 2014 09:36

    Aslı hanıma başarılarının devamını dilerim. Talk show proğramına yüzü uygun değil.sürekli neşeli ve gülmüş olsada icinde hep hüzün taşıyor. ve bu hüzün yüzüne vuruyor. yüzünüz daima gülsün...