Ana SayfaPiyasaİşte Morgan Stanley'nin en beğendiği 6 Türk hissesi---

İşte Morgan Stanley'nin en beğendiği 6 Türk hissesi

1 / 7
İşte Morgan Stanley'nin en beğendiği 6 Türk hissesi
14 Eylül 2017 - 09:42 www.borsagundem.com

Türk hisseleri, benzerlerine göre daha iyi bir performans gösterirken, analistlere göre hala ucuz seviyelerde seyrediyor.

Morgan Stanley analistlerinin dün paylaştığı rapora göre Türk hisseleri yılbaşından bu yana pozitif ayrışma gösterirken, ucuz kalmaya devam etti.  

MSCI Türkiye endeksinin yılbaşından bu yana yüzde 43 prim yaptığını belirten analistler bu performansla Türk hisselerinin gelişmekte olan ülke hisselerinden yüzde 27 pozitif ayrışma sergilediğini, böylelikle yılın en iyi piyasalarından biri olduğunu ifade etti.  

Analistler, Türk hisselerinin büyüme rakamları, gelişen tüketici güveni ve politika ve kurdaki istikrardan katkı gördüğünü ama Türk hisselerinin kendi tarihi ortalamalarına ve diğer gelişmekte olan ülke hisselerine göre ucuz kaldığını belirtti.  

Kurumun gelişmekte olan piyasalar stratejisti Jonathan Garner Türk hisseleri ile ilgili tavsiyesini "Eşit ağırlık" seviyesinde tuttu. Kurum finansal olmayan şirketler karşısında bankaları tavsiye ederken, en beğendiği hisseleri de açıkladı.  

Buna göre işte  kurumun en beğendiği hisseler:

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)