E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGökçek'ten Arınç'ın o sözlerine yanıt---

Gökçek'ten Arınç'ın o sözlerine yanıt

Gökçek'ten Arınç'ın o sözlerine yanıt
26 Nisan 2015 - 06:55 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'ın 'Ankara'yı parsel parsel sattı' iddiasıyla ilgili ilk açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'ın "Ankara'yı parsel parsel sattı" iddiasını Kılıçdaroğlu'nun çarpıttığını söyleyerek konuya açıklık getirdi.

Gökçek, CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını cevapladı.

KILIÇDAROĞLU SÖZÜ ÇARPITTI

Gökçek, Bülent Arınç'ın kendisi için söylediği "Ankara'yı parsel parsel sattı" sözünü paralel yapı için söylediğini Kılıçdaroğlu'nun bu sözü çarpıttığını öne sürdü. Ankara'da kim ne talepte bulunursa kararı belediye meclisinin vereceğini söyleyen Gökçek, tek itiraz mercinin idari mahkemeler olduğunu belirtti.

BİZ HERKESE AYNI DAVRANIRIZ

Belediye Başkanlığına 1994'te başladığını söyleyen Gökçek, sözlerine şöyle devam etti;

"Bunun için teklif kimden teklif gelirse gelsin kabul ettim. Biz herkese aynı davranırız. Hastane için geldiklerinde veririz. Ben veriyorum diyelim peki CHP'liler buna ne diyor? Bu kararlar MHP, CHP ve Ak Parti'nin oy birliğiyle geçmiş. Suç mu işlediler şimdi? Arınç seçimden sonra konuşursa cevap veririz. Sadece paralel yapıya değil kim okul yapmak isterse kabul ettik. Cemaate destek verirken hayır yaptığımızı düşünüyorduk, hata yaptık. 17 tane oy birliğiyle geçen karar var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Temel26 Nisan 2015 13:13

    Seçim sonrası kim nereyi ne kadara kime satmış o zaman belli olacak öküz ölmedi ölünce herkez konuşmaya başlar sözde dindarlar satın yiyin kuşunçaya kadar siz hiç olmuyeceksiniz mezara sade vatandaş girecektir

  • VaTaNDaS26 Nisan 2015 11:18

    Ar damarı ne kadar önemliymiş gerçekten anlıyor insan !!!