E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEuro/dolar 8 ayın düşüğünde---

Euro/dolar 8 ayın düşüğünde

Euro/dolar 8 ayın düşüğünde
23 Temmuz 2014 - 09:52 borsagundem.com

Euro, yarın açıklanacak olan ve yavaşlama beklenen Euro Bölgesi imalat sanayi verisi öncesinde dolar karşısında 8 ayın en düşüğüne geriledi

Euro, yarın açıklanacak olan ve ekonomistlerin yavaşlama beklediği Euro Bölgesi imalat sanayi verisi öncesinde dolar karşısında sekiz ayın en düşüğüne geriledi. 

Avustralya doları, ülkede enflasyonun yıllık bazda son dört yılın zirvesine çıkması ile iki haftaya yakın bir sürenin en yükseğine tırmandı ve traderların merkez bankasının faiz oranlarını gelecek yıl düşüreceği iddialarını azaltması ile de 16 önemli para biriminin tamamı karşısında en az yüzde 0.3 güçlendi. Endonezya rupisi, başkanlık seçimlerinin resmi sonuçlarına göre seçimi Joko Widodo'nun kazandığının açıklanmasıyla son iki haftanın en dik yükselişini kaydetti. Döviz volatilite göstergesi ise son bir ayın en büyük artışını gerçekleştirdi. 

Avustralya doları ABD doları karşısında yüzde 0.4 güçlenerek Londra saati ile 07:06'da 94.34 ABD senti olurken, 94.39 sent ile 10 Temmuz'dan bu yana en yükseği gördü. 

Euro dolar karşısında 1.3458 ile 21 Kasım'dan bu yana en zayıf düzeyi görmesinin ardından, büyük bir değişiklik göstermeyerek 1.3466 dolar oldu. Euro yen karşısında ise yüzde 0.1 düşüş ile 136.56 yende. Yen dolar karşısında yatay bir seyir izlerken, 101.41 yenden işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)